Ringerike-MS 2-0

(2-0, 0-0, 0-0)

Oppdatert: (18.9.2018)Foto: Lisbeth Halvorsen

Etter søndagens storseier mot Stjernen ønsket vi å beholde beina på jorden, men i kveld landet vi litt mer brutalt enn vi hadde håpet. I første periode pådro vi oss flere utvisninger, og hjemmelaget var effektive og scoret på to av dem. Begge ganger ved vår tidligere lagkamerat Anders Tangen Henriksen. Vårt eget spill ble stykket opp av utvisningene, og det ble noe oppjaget over de forsøkene vi gjorde på å komme raskt tilbake.

Utover i midtperioden tok vi over stadig mer av spillet, men vertene holdt fortsatt tett bakover. I tredje periode dominerte vi enda mer, og det tok lang tid før Ringerike kom til skudd på mål. Men dessverre virket gutta vaksinert mot scoringer i denne kampen. Selv med to muligheter i spill 5 mot 3 lyktes det ikke, og selv når skuddene strøk stolpen virket de nesten ufarlige. Hjemmelaget jobbet hardt og kunne til slutt juble for sin andre seier og første trepoenger i Get-ligaen. For MS sin del føltes det litt som å møte seg selv i døra, og der forrige kamp var en lagseier må dette kunne kalles et lagtap. Ingen imponerte, og ingen hadde mer skyld i tapet enn andre.

Vi vet at det vil komme både oppturer og nedturer denne sesongen også, og nå har vi allerede vært innom begge ender av skalaen. Dette var en kamp vi bør legge bak oss ganske snart. Ved siden av det begredelige spillet pådro Matthew Van Voorhis seg en skade i tredje periode og ble sendt til legevakten i kveld. Sam Coatta fikk 5+video etter å ha blitt lagt i bakken i en slåsskamp i sluttsekundene. Det ble altså på ingen måte noen trivelig kveld for MS, men vi håper og tror at laget har beholdt evnen til å komme seg raskt på beina igjen etter tunge kamper.

Allerede om to dager får vi besøk av Lillehammer i Manglerudhallen. Selv med dagens tap ligger vi på en femteplass på tabellen, og vi håper på godt fremmøte fra publikum når vi kjemper om nye viktige poeng på torsdag.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS