Endelig seriestart

Vi drar til Stavanger for første seriekamp.

Oppdatert: (13.9.2018)

Endelig er dagen her! Spillerne setter seg i formiddag på flyet til Stavanger, der en tøff bortekamp mot Stavanger Oilers i Dnb Arena venter. Manglerud Star har aldri tidligere vunnet i Dnb Arena, men det har kaptein Jesper Hoel og hans mannskap planer om å forandre på i morgen. I fjor havnet vi på 7. plass, med Stavanger Oilers kun syv poeng foran oss på tabellen. Nå starter derimot begge lag med blanke ark, og Jesper Hoel ble imponert over det han så av Stavanger-klubben i deres første seriekamp mot Storhamar tirsdag. 
- De spilte en god bortekamp, og viste at de har god keeper og er effektive.

Han tror det er en tøff kamp som venter "brødra", men erkjenner samtidig at det har vært mange jevne kamper de siste årene. 
- Det hadde selvfølgelig vært veldig moro å komme hjem med en seier, sier han.Kapteinen har store forventninger til den kommende sesongen. 
- Vi hadde en god sesong i fjor, men hadde mange kamper der vi taper på slutten. Klarer vi å vinne flere av de jevne kampene tar vi flere poeng, og kan muligens klatre på tabellen. Vi ønsker å ta nye steg denne sesongen, sier Hoel. 

Laget har trent hardt hele pre-season, og har spilt totalt åtte treningskamper. Det har endt med tre seire og fem tap, mot motstand både i Get-ligaen og Metal-ligaen i Danmark. Jesper Hoel mener laget har vist varierende spill disse kampene.
- Jeg synes vi viser et høyt toppnivå, men også et lavt bunnivå. Vi må stabilisere oss som lag for å ta de poengene vi har målsetning om å ta, mener han. 

Vi gleder oss til å komme i gang! Kampstart er 18.00, og kan ses på TV 2 Sumo fra 17.50. Vi anbefaler dere å følge oss på Instagram for kampoppdateringer. Du finner oss på brukernavnet @mshockeyelitePrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS