Oilers-MS 8-1

(2-0, 4-1, 2-0)

Oppdatert: (20.1.2018)Foto: Lisbeth Halvorsen

MS reiste til Stavanger med gode forhåpninger om å puste hjemmelaget i ryggen etter kveldens kamp, men det håpet sluknet ganske tidlig. Oilers fikk en pangstart med en rask scoring i overtall, og da de doblet ledelsen få minutter senere tok Dave en tidlig timeout. Mange feilpasninger i egen sone førte også til at vi sjelden klarte å flytte opp spillet, og dermed skapte minimalt fremover på banen. Etter en liten alvorsprat klarte vi i hvert fall å holde tett bakover resten av perioden. 

Men da gjestene scoret to tidlige mål også i begynnelsen av andre periode var løpet mer eller mindre kjørt. Og da de la på til 5-0 midtveis ble det et lite gufs fra romjulen for Kris Joyce, som denne gangen riktignok forlot isen med noen flere redninger enn i den famøse debutkampen. Mikkel Wik fikk også en tung start med et baklengsmål nesten umiddelbart, før formsterke Peter Lindblad reduserte for MS to minutter før siste pause. I tredje periode scoret vertene ytterligere to ganger, dette endte dermed som vårt største nederlag så langt i sesongen. Vi mistet to backer med skader i forrige kamp, og det preget kveldens forestilling tross iherdig innsats hos de gjenværende. Vi fikk smeller på flere spillere også i kveld, blant annet måtte Jesper Hoel en tur innom systua etter en puck i hodet.

Denne kampen bør vi legge bak oss snarest mulig, og igjen trøste oss med at gutta har for vane å reise seg lynkjapt nettopp etter de aller tyngste kampene. Vi trenger bare tenke på første romjulskamp og det som fulgte i kjølvannet av den for å vite hva som bor av vilje og ferdigheter i laget vårt. Nå må vi ha fullt fokus på den kommende hjemmekampen mot Kongsvinger, et lag som har laget mye krøll for oss denne sesongen. De to siste møtene har vi vunnet, og vi håper selvsagt på en ny seier på torsdag.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS