MS-Frisk 3-1

(0-0, 1-1, 2-0)

Oppdatert: (07.1.2018)



Foto: Lisbeth Halvorsen

MS har en knalltøff start på 2018 med fire kamper mot topplagene på åtte dager. Kveldens motstander var Frisk/Asker, laget vi hadde vært lengst unna poeng mot så langt i sesongen. Den utfordringen tok gutta på strak arm, og de var godt med på notene i første periode selv om det ikke ble skapt all verden foran motstandermålet innledningsvis. I andre periode spilte vi flere undertall på rappen, og på det tredje av dem benyttet gjestene sjansen til å gå opp i ledelsen. Men gleden deres ble kortvarig, kun åtte sekunder senere kom Peter Lindblad på kontring og fyrte av et skudd som bursdagsbarnet Sander Boroczky kunne sette inn returen på. En meget viktig scoring for MS på et tidspunkt da man fort kunne tenkt at man var i ferd med å miste grepet litt. 



Etter dette hadde MS flere overtall uten uttelling, men det ene fortsatte ut i  tredjeperiode og endte med at Dylan Richard fikk dyttet pucken under målvakten 48 sekunder etter pause. Så fulgte flere undertall igjen, men MS spilte en meget god forsvarskamp igjen og kjempet seg gjennom alle på mesterlig vis. Det første kom vi mer enn helskinnet fra, da Jesper Hoel leverte en av sesongens mest minneverdige prestasjoner i Manglerudhallen. Jesper tar på seg mange defensive oppgaver i laget, og hadde vært utpå ett minutt i undertall da han fikk muligheten på en kontring. Ingen av lagkameratene ble med fremover ved den anledningen, og de fleste hadde nok valgt å dumpe pucken og bytte. Men Jesper fant en siste rest av viljestyrke og fintet ut gjestenes målsorer Oskar Nilsson, for så å lure pucken under leggskinnet til Nicklas Dahlberg. Etter en liten seiersrunde var Jesper klar til å fortsette undertallet for MS. Ingen tvil om hvorfor vår lagkaptein har blitt en publikumsfavoritt på Manglerud.



I resten av kampen hadde MS overraskende god kontroll, gutta spilte godt i forsvar kampen ut, og skapte også flere muligheter fremover. Bakerst sto Kristopher Joyce og stoppet 31 av 32 skudd i kampen, og fikk det meste til å se lekende lett ut. De gangene han ble satt på virkelig prøve, trakk han frem redninger av aller ypperste klasse. For andre kamp på rad leverte han en redningsprosent på over 96, og det holdt til vår første seier over Frisk denne sesongen. Nå er det kun Storhamar vi mangler poeng mot, og det håper vi å rette på i løpet av neste uke. Men før vi prøver oss igjen på serielederen, står serietoeren for tur i Sparta Amfi på tirsdag.



Kveldens trepoenger var ekstra viktig siden Stjernen allerede hadde tjuvstartet året med seier over Kongsvinger, og i kveld tok de to poeng mot VIF etter å ha ledet mye av kampen. Lørenskog tapte knepent borte mot Lillehammer, dermed har vi igjen seks poeng ned til kvalikstreken. Mye tyder på at tre lag vil kjempe om de to siste sluttspillplassene, men kun seks poeng opp til Oilers er også en inspirasjon for våre menn. Vi fikk en kanonstart på det nye året og kan kalle oss ubeseiret i 2018, men noen ny nyttårsfeiring blir det neppe tid til når vi nå går inn i en travel uke med tre meget vanskelige bortekamper.

Print artikkel Skriv ut artikkelen








Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no








Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS