MS-Stjernen 2-1 sd

(1-1, 0-0, 0-0, 1-0)

Oppdatert: (19.11.2017)Foto: Lisbeth Halvorsen

MS fikk en tung hjemreise fra Stavanger på torsdag etter ettmålstap i lånte Oilersdrakter, fulgt av en ufrivillig tur med nattoget da de ikke rakk flyet hjem. Men i kveld var gutta kampklare igjen i riktige farger, og det var duket for en spennende kamp mot Stjernen som lå kun ett poeng bak på tabellen. Det var gjestene som kom best i gang, da de kontret inn ledermålet i power play etter seks minutters spill. Halvannet minutt senere var det MS sin tur til å score i overtall, Mathias Trygg klinket inn utligningsmålet fra skrå vinkel.

Andre periode ble til tider ganske rotete, og endte uten scoringer. Også den tredje perioden ble relativt jevn, men først mot slutten av kampen ble det ordentlig dramatisk. MS var tilsynelatende mest sultne på å avgjøre kampen i ordinær tid, men med 1.06 igjen på klokka fikk gjestene straffeslag da en MS-kølle ble slengt inn foran målet. Gjestenes David Hallström var den eneste som hadde overlistet Martin Surek så langt i kampen, og nå fikk han muligheten igjen. Men Surek plukket frem en meget avgjørende redning, og MS slapp med skrekken. Sekunder senere pådro Stjernen seg en utvisning, og MS kom til et par gode målsjanser helt i sluttsekundene.

Men som sist vi hadde Stjernen på besøk gikk kampen til spilleforlengelse. Forrige gang var det forøvrig MS som misbrukte et straffeslag mot slutten av ordinær tid, for deretter å avgjøre i sudden death. Også denne gangen ble det til slutt hjemmelaget som sikret seg bonuspoenget. Like etter at Stjernen ble fulltallige kom MS gjennom på en kontring og Christer Simonsen satte en meget viktig fulltreffer bak Tommy Johansen. Pasningen kom forøvrig fra Mathias Trygg, som med det etter snaut halvspilt serie har like mange poeng som han plukket i seriespillet hos naboklubben i fjor. Enda et godt eksempel på en spiller som blomstrer i den rette klubben.

MS beholdt med denne topoengeren plassen foran Stjernen på tabellen, og vi har åtte poengs forsprang ned til Lørenskog og Kongsvinger under sluttspillstreken. Kongsvinger har slått oss to ganger i sudden death denne sesongen, og sto for en ny skrell da de tok to poeng i en ordentlig målfest på bortebane mot Frisk i kveld. Med sine mange gode importer har glomdølene allerede nå gjort sin beste sesong gjennom historien etter flere tunge år i toppserien. De scoret sju mål både mot Lørenskog og Frisk, så her må gutta våre virkelig være på jobb om de vil ha sin første seier for sesongen mot de rødsorte i Manglerudhallen på torsdag. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS