MS-Storhamar 3-4

(0-0, 1-2, 2-2)

Oppdatert: (05.11.2017)Foto: Fredrik Hagen

MS er inne i en tøff periode med mange kamper mot topplagene, og på skadefronten sliter vi med stadig flere spillere ute. Spesielt på backsiden merkes det, arbeidsmengden på de  gjenværende blir til tider enorm i tillegg til at løpere må steppe inn i en uvant backrolle. Tross dette klarte MS å kjempe gjestene ut av stilen i store deler av kampen i kveld. Etter en jevnspilt og målløs førsteperiode, ble det MS som scoret kampens første mål seks minutter ut i den andre. Jonas Berglund var som så ofte før på rett plass foran buret og styrte inn ledermålet. 

Etter snaut halvspilt kamp var det Storhamars tur, gjestene kom gjennom på en kontring, fyrte av et skudd som først traff stolpen, og deretter skled i mål via Martin Sureks skøyte. Et par minutter senere  viste gjestenes Joakim Jensen seg frem, som han har gjort så mange ganger siden han gikk en god skole som lovende juniorspiller i Manglerudhallen. Jensen satte pucken opp i nettaket over Surek, og bortelaget hadde tatt over føringen i kampen.

Sju minutter ut i tredje periode scoret gjestene igjen, ved den anledningen lå det MS-spillere strødd rundt Surek. MS nektet å gi seg, og tre minutter senere skapte Steffen Ratejczak ny spenning i kampen da han scoret alene med Oskar Östlund i overtall. Men da MS satset alt fremover for en utligning, dukket igjen Joakim Jensen opp og doblet for de blågule. I sluttminuttene forsøkte MS seg uten målvakt, noe som ofte har endt med scoring i det tomme buret. Men denne gangen lyktes MS med å redusere, Jonas Berglund satte sin andre for kvelden med ett minutt igjen på klokka. 

Det var dessverre så langt vi kom i kveld, heroisk innsats til tross. Storhamar måtte kjempe for poengene i denne kampen, men de har flere potensielle matchvinnere enn oss og har kylan i avgjørende øyeblikk. Som mot Lillehammer endte skuddstatistikken også i kveld uavgjort. Av positiv statistikk denne sesongen kan vi ellers ta med oss at vi så langt har ligaens fjerde beste uttelling i overtall. Like god er ikke statistikken i undertall, men til gjengjeld er vi også ligaens desidert snilleste lag og pådrar oss dermed få utvisninger.

Tross kveldens tap ligger vi på en fin sjetteplass, men det er meget jevnt fra femte til kvalikplass på tabellen. Vi har utvilsomt en spennende vinter foran oss, men nå tar vi ni dagers velfortjent spillepause før alvoret starter igjen. Vi håper vi kan få leget noen skader i denne perioden, vi trenger utvilsomt alle mann friske når vi starter opp igjen med vanskelige bortekamper mot Lillehammer og Stavanger etter pausen. Neste hjemmekamp spilles først om to uker mot Stjernen.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS