Trenerhjørnet

Trenerteamet ser fremover mot søndagens naboderby i Manglerudhallen.

Oppdatert: (21.10.2017)Foto: Lisbeth Halvorsen

Best i byen - igjen??

Da er det klart for nytt derby mot Vålerenga her i hallen på søndag. Vi har lagt torsdagens kamp mot Kongsvinger bak oss og har brukt dagene siden da til å forberede oss til en tøff kamp mot Vålerenga som vi vet alltid kommer vel forberedt. Game plan er laget og video er sett så vi skal være best mulig forberedt på det som møter oss på søndag. For oss er det viktigste at vi gjør som avtalt og spiller som et lag i 3 x 20 minutter, ikke bare i 20 eller 40 minutter. Vi må stå sammen, bruke våre fordeler som er masse energi, fart og teknikk, holde trykket oppe og ha raske overganger. Vi forventer at Vålerenga spiller fysisk, så da er det viktig for oss å være oppi dem og ikke gi dem muligheten til å bruke sin fysikk som de ønsker. Vi har også pratet om viktigheten av å skyte når vi har muligheten, bli litt mer direkte i vårt spill.

Til slutt må vi dvele litt ved torsdagens kamp mot Kongsvinger, en kamp vi begynner bra og kontrollerer som vi ønsker, leder 3-0 etter første periode, og tror at det blir en enkel kamp, men vi burde lært nå at ingen kamper er enkle. Et lite hakk ned og Kongsvinger føler at de får tilbake initiativet som de trenger og blir ekstra motivert av dette. Men selv med 3-2-ledelse og kun sekunder igjen så skal vi selv klare å avgjøre dette til vår favør. Men som noen muligens har fått med seg scorer Kongsvinger med 3 sekunder igjen, et mål som ikke skulle vært godkjent, da det er en åpenbar offside i målgården som alle er enige om, bare ikke dommerne på isen der og da. Etterpå er også de enige og beklager så mye, men vi er litt lei av beklagelser, det hjelper oss ikke noe. Vi mener at når man har et målkamera må man kunne bruke dette til å se om hendelser som er kampavgjørende er riktige eller feil, når muligheten er der. Som sagt så burde vi absolutt ikke satt oss selv i den situasjonen, men hvis vi nå hadde vunnet 3-2 så hadde det meste vært glemt om spillet, og alle hadde vært fornøyd med 3 poeng.

Det er historie nå og vi håper vi ikke setter oss selv i en sånn situasjon igjen, nå ser vi frem mot søndag og ønsker Vålerenga velkommen til derby og håper alle hockey fans i Oslo tar turen for å se en spennende kamp mellom to lag som kjemper om viktige poeng og plassering på tabellen.

mvh
Ove og Dave

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS