Trenerhjørnet

Trenerne våre ser fremover mot sesongens første hjemmekamp på torsdag.

Oppdatert: (13.9.2017)Foto: Lisbeth Halvorsen

Vi gleder oss til sesongens første hjemmekamp mot Stjernen, og håper at vi og laget har tatt de stegene vi ønsket oss før sesongen.

Det har vært mye fokus på å ta et skritt videre, vi skal ikke lenger være fornøyde med hederlige resultater og godt spill i perioder, vi skal bli mer modne og klokere i vårt spill så vi unngår slike kamper som vi hadde for mange av i fjor.

Vi startet sesongen på Lillehammer søndag som var, og det var som ventet en tøff kamp mot et godt Lillehammer-lag som har offensiv profil i år. Vi hadde muligheten for 3 poeng, men kom ut av det med 1 poeng. Og det som vel gledet oss mest utenom god innsats på isen var reaksjonen hos spillerne etter kampen. De var overhodet ikke fornøyd med å la Lillehammer komme inn i kampen og sitte igjen med 2 poeng mens vi bare fikk 1.  

Fra fjorårets sesong har vi klart å beholde stammen i laget noe som vi er veldig fornøyde med. Samtidig har det kommet en del nye ansikter til, noen er kjente fra før og som vi  er veldig glade for at har returnert til oss, og som vi mener vil passe godt inn i det laget vi nå bygger. Nye importer er også på plass og så langt ser det ut som de kommer til å gjøre en god jobb for oss. Men som alltid i MS så er det laget og fellesskapet som gir oss det trykket vi ønsker skal være der. Vi må jobbe sammen som et lag i hvert skift og i hver kamp. Dette jobber vi med kontinuerlig og vi føler vi begynner å se dette slå rot i laget. Det blir mer automatikk i bevegelsene i forhold til hvordan vi ønsker å spille, noe som igjen gir mer trygghet blant spillerne.

Årets lag er en herlig blanding av ungt og rutinert med Petter B.S. Andersen og Joachim L Hermansen som de yngste og Jesper Hoel og Mathias Trygg som de mer rutinerte. Vi vet at det er mange med store ambisjoner her og vi håper disse kan innfris på en måte vi kan være stolte over. Så håper vi på en god sesong med mange fine opplevelser for alle de som elsker MS.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS