Treningsleir U10

U10 på treningsleir i Kristiansand 26-27. August

Oppdatert: (31.8.2017)

MS U10 ble kontaktet av Kristiansand Ishockey med forespørsel om MS kunne tenke seg å gjennomføre noen treninger i Kristiansand med deres U10 lag. Med liten ishockey bakgrunn og en blandet spillergruppe med mye istid, hadde de et ønske om å "lære av de beste".
Fra å være litt skeptiske til om vi klarte å stille lag til en slik tur, ble vi likevel en fin gjeng på 12 spillere med foreldre som ønsket å kjøre den lange veien til Kristiansand siste helgen i august.

Trenerne på U10, Anstein Klem Blystad og Vidar Baklund, satt sammen 2 treninger samt kamper som vi skulle kjøre under helgen og det ble laget en tidsplan for hele spillergruppa. Målet var å gjennomføre 2 gode treninger og 2 kamper, samt et felles opplegg med barn og foreldre for å styrke fellesskapet og lagfølelsen på U10. Etter nesten 5 timers kjøring innkvarterte laget seg på Åros Feriesenter`s campinghytter med gode muligheter for sosiale aktiviteter.

I Idda Ishall ledet MS treningen hvor KIK U10 stilte med 13 spillere og to trenere. Det ble en god økt hvor MS fikk vist både fine øvelser og hvilken standard som forventes av ett godt hockey lag. Før vi rundet av dagen med kamp, inviterte KIK på pizza i hallen som takk for at vi tok turen. MS overbeviste med overlegen seier på stor bane hvor gutta fra MS fikk prøve seg på å spille med offside for første gang. Som takk for invitasjon overrakte lagets kaptein for dagen en offisiell Manglerud Star Elite kampdrakt, til stor glede for gutta fra KIK.

Etter det sportslige var tiden inne for å prøve badevannet for siste gang denne sommeren og det ble en veldig sosial og artig kveld for både store og små.

Søndag var det igjen tid for trening og kamp. På grunn av lite spenning og tosifret etter halvspilt første omgang, foreslo MS å blande lagene i pausen. Dette skapte fort litt ekstra engasjement blant MS spillerne og stor glede hos KIK. Tallene på tavla ble selvsagt litt hyggeligere ved kampslutt. Etter kamp ble det avholdt uoffisielle strippestraffer til stor underholdning for de fremmøtte foreldre.

Alt i alt var dette en veldig positiv erfaring med både sportslig og sosialt innhold og som ble en god Kick off for sesongen. Alle spillere og foreldre var gode ambassadører for Manglerud Star og representerte klubben på en utmerket måte.


Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS