PSS ny samarbeidspartner

PSS er med som samarbeidspartner kommende sesong, og tilbyr gratis nå gratis vekterkurs.

Oppdatert: (11.7.2017)

Vi er veldig takknemlige for at PSS går inn som samarbeidspartner kommende sesong! De gir deg nå muligheten til å delta på et gratis vekterkurs, og du vil få muligheten til å jobbe som ordensvakt i tiden fremover. Se mer informasjon her:


 

TILBYR GRATIS VEKTERKURS TIL DEG SOM HAR LYST Å JOBBE SOM ORDENSVAKT

Vil du være med å sikre arrangementer som ØYA-Festivalen, Tons of Rock, Slottsfjell, idrettsarrangementer som ishockey og flere? Vi tilbyr en spennende jobb der du vil få relevant erfaring som ordensvakt og håndtering av store menneskemengder.

PSS Securitas leverer ordensvakt til festivaler, konserter, idrettsarrangementer, puber, restauranter, hoteller og nattklubber over hele landet. I vår spesialtjeneste sikrer vi private og offentlige personer på tilstelninger, transport og ledsageroppdrag. Vi har også en økende arbeidsmengde innen miljøarbeider-tjeneste.

Vi er Norges desidert største og mest erfarne leverandør av denne typen tjenester. Vi teller nå ca. 3000 ansatte, fordelt på 12 avdelinger på landsbasis.

I forbindelse med en stadig voksende oppdragsmengde søker vi nå etter nye medarbeidere med vekterkurs, eller som har mulighet til å gjennomføre dette i regi av oss.

Som samarbeidspartner med Manglerud Star Ishockey Elite ønsker vi tilby gratis vekterkurs til deg som ønsker jobbe for oss, bla som ordensvakt på MS sine hjemmekamper i Get ligaen

Vi søker etter ansvarlige, og sosialt anlagte medarbeidere, som kan jobbe så vel selvstendig som del av et lag. Et godt overblikk og gode kommunikasjonsferdigheter er viktige egenskaper. Du bør trives i et arbeidsmiljø som "lever" rundt deg. Arbeidstiden er hovedsakelig kveld/natt.

Du må ha tilfredsstillende vandel så politiattest vil bli innhentet, være minimum 20 år og tilfredsstille kravene i "Lov om vaktvirksomhet".
Vi arbeider kontinuerlig med intern opplæring for å videreutvikle våre medarbeidere som dekker oppdrag i hele landet, og vi har et godt arbeidsmiljø.
 

Ikke nøl, vennligst kontakt oss via:
bjorkedal@pss-securitas.no eller tlf 40868058

så finner vi sikkert en passende løsning; velkommen :-)

 Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS