Nordic ambition-stipendet

For tredje år på rad deler vi ut Nordic ambition-stipendet. 

Oppdatert: (01.3.2017)


Stipendet vil bli utdelt sammen med bestemannsprisene etter første kvalikkamp mot Nidaros førstkommende søndag. Vinneren vil bli annonsert på lørdag. 

Dette går til en spiller som over tid har utmerket seg som en spiller med gode ferdigheter, men også gode holdninger. For oss er det viktig å være en rollemodell for yngre spillere.  Manglerud Star er en talentfabrikk, hvor mange av Norges beste spillere kommer fra. Et av de viktigste aspektene for oss som klubb, er at spillerne også har de rette ferdighetene utenfor isen. Vi ønsker å gi norsk ishockey gode rollemodeller som kan inspirere yngre til å gå samme veien, og til å gjøre idretten vår attraktiv for alle. 

Den første vinneren av dette stipendet, Joachim Lunde Hermansen, er i dag 17 år. Han har hatt en enorm utvikling de siste årene, og allerede rukket å spille 28 GET-liga-kamper, hvor han i går også scoret sitt første mål. Det er noe vi er utrolig stolte over, og det viser nettopp det at unge spillere med de rette ferdighetene både på og utenfor isen, får sjansen i Manglerud Star. 

Nordic Ambition har et samarbeid med WANG Toppidrett, hvor begge de tidligere vinnerne nevnte Joachim, samt Pontus Finstad i dag tar sin VGS-utdanning. Årets vinner vil også starte på samme skole. Dette er skolen hvor tidligere MS-spillere som blant andre Martin Røymark, Mathis og Ken-Andre Olimb, Niklas Roest samt initiativtaker til Nordic Ambition-fondet, Patrik Molberg, har gått. En skole med topp trenere og lærere, hvor vi til stadighet ser unge talenter blomstrer ytterligere.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS