Sparta-MS 2-3 sd

(1-1, 0-1, 1-0, 0-1)

Oppdatert: (28.2.2017)


Foto: Lisbeth Halvorsen/Cecilie Olsen

Tabellnaboene Sparta og MS spilte for heder og ære i kveldens serieavslutning, og etter et par tunge kamper var det MS som ville mest i kveld. Med flere rutinerte spillere ute har det blitt mer istid på de unge, og de tok godt vare på muligheten i denne kampen. Sparta åpnet såpass slapt at treneren deres valgte å ta en timeout etter få minutter, og det fikk en kortvarig effekt da de skrudde opp tempoet og overlistet Theodor Hestnes. Men så tok MS over igjen, og det var unggutta som ledet an. Joachim Lunde Hermansen fikk en puck fra Johan Skiöld, og den tok han med seg hjem etter å ha klinket inn sin første scoring i a-lagstrøya.

Som de fleste juniorer har Joachim måttet jobbe hardt for plassen sin med både tunge løft og oppvartning av medspillere, og i denne kampen fikk han lønn for strevet. Åtte minutter ut i midtperioden var han innblandet igjen, da Peter Lindblad til slutt kunne sette pucken i tilnærmet tom kasse. MS var det klart friskeste laget i denne perioden, selv om Sparta også hadde sine muligheter. I tredje periode startet vi i undertall, noe gutta kom seg greit gjennom. Like bra gikk det ikke da vi spilte overtall noen minutter senere, og sarpingene utnyttet muligheten til å utligne med en mann mindre på isen. Seriens siste kamp gikk til overtid, og der har MS som kjent en god statistikk denne sesongen. Før denne kampen sto vi med syv strake seire i sudden eller straffer.

Da Sparta fikk en mann utvist tidlig i spilleforlengelsen fikk MS overtallet til å sitte, og Steffen Ratejczak dundret inn seiersmålet to minutter på overtid. Det var også vår scoring nummer 100 denne sesongen, og etter tretten år uten seier i Sparta Amfi vant vi altså alle tre i Sarpsborg i årets liga i tillegg til en hjemmeseier. Vi ender på 53 poeng, en fremgang på 10 poeng fra i fjor.  Det må vi kunne si oss meget godt fornøyd med, selv om det dessverre ikke holdt til sluttspill denne gangen. Sesongen har inneholdt høydepunkter som to seire mot VIF, to mot Lørenskog og to mot Storhamar, i tillegg til de fire mot Sparta. 

Men på søndag starter alvoret som vil avgjøre vår videre skjebne med tanke på spill i Get-ligaen. Da starter vi på null igjen, når Nidaros kommer på besøk til Manglerud. Deretter skal vi ut i tre strake bortekamper før vi avslutter med to kamper hjemme. Gutta trenger og fortjener vår støtte mer enn noen gang, så møt frem på søndag når de første livsviktige poengene skal fordeles i Manglerudhallen. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS