Trenerhjørnet

Drømmen om sluttspill lever blant både trenere og spillere før ukens hjemmekamper.

Oppdatert: (11.1.2017)Foto: Lisbeth Halvorsen

Aller først ønsker vi alle et riktig godt nytt år, og håper det nye året kan gi oss mange gode opplevelser i siste del av seriespillet. Etter flere kamper på rad med poeng, var det duket for Stavangertur sist helg. Vi hadde forberedt oss godt og gjorde en meget god 1. og 3. periode, flyten i kampen ble litt oppstykket av mye utvisninger begge veier dessverre. Og det preget også 2. periode. En periode vi ikke hadde den samme flyten som i 1. og 3. Det var også her begge våre baklengsmål kom, det første rett etter at et undertallsspill  var unnagjort og det andre i undertall. Vi gjorde alt vi kunne for å få et mål og skape ny spenning i kampen, men dessverre for oss så holdt Stavanger oss unna de helt store mulighetene.

Ny kamp på torsdag mot bunnlaget Kongsvinger, som tidligere nevnt her så er dette veldig ofte blant våre vanskeligste kamper i sesongen, prestasjonsangsten blir på en måte større når vi spiller mot disse enn ellers. Her forventes det at vi vinner, noe som aldri er lett, og med en litt dårlig start på kampen så setter det fort sitt preg på prestasjonene. Uansett så forbereder vi oss så godt som mulig på kampen både i form av erfaring fra tidligere møter med disse og video som brukes flittig.
Vi har den siste tiden jobbet mye med mer fart i pasningsspillet vårt og raske overganger, noe vi fortsatt jobber med og tror vil være en viktig årsak til at vi i det siste har gjort det så bra og at vi vil fortsette med dette.

Tonen i laget er positiv og så godt som alle er klare for spill, den eneste som ikke er klar er Mattias Johansson som dessverre er syk, vi håper han kan være klar til søndagens kamp mot VIF.
Vi har også en ny spiller med oss, for første gang på hjemmebane denne gangen, Even Myreng Kjellesvik, en ung gutt som er på lån fra Stavanger. Vi ser frem til at han får vist seg frem for oss og tror han kan bidra på backsiden hvor vi frem til nå har vært tynt besatt. 

Alt annet enn seier på torsdag vil være en skuffelse da håpet om sluttspill fortsatt lever godt i garderoben hos oss, så vi  går for seier og en trivelig kveld i Manglerudhallen


Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS