Lillehammer-MS 2-3 sd

(0-0, 1-0, 1-2, 0-1)

Oppdatert: (05.1.2017)Foto: Lisbeth Halvorsen

I fjor kjempet MS og Lillehammer gjennom hele sesongen om den siste sluttspillplassen, og MS trakk til slutt det lengste strået i siste serierunde. Denne gangen har Lillehammer gjort en langt bedre sesong, mens MS i tur og orden har kjempet mot nesten alle minus Stavanger Oilers om den samme kvartfinaleplassen. MS har tatt mange borteskalper, men manglet så langt poeng mot Lillehammer. Kveldens kamp ble jevn, og lenge målfattig. Først halveis ut i matchen kom den første scoringen, da hjemmelaget tok ledelsen etter et sleivpass i MS-sonen. 

I begynnelsen av tredje periode måtte MS slite med ryggen mot veggen i spill 3 mot 5, men kom seg helskinnet gjennom. Midtveis i perioden var vi igjen i undertall, men MS hadde fortsatt krefter igjen. Joachim Hermansen og Steffen Ratejczak kom gjennom på en kontring i undertall hvor Hermie endelig overlistet vertenes målvakt. Minuttet senere tok Magnus Leth Nielsen en trøkk for laget så blodet fløt, og hjemmelaget måtte sone 2+2 minutter i fryseboksen. Under den andre utvisningen satt ledermålet etter praktfullt samspill mellom Hoel, Martinsen og Skiöld der sistnevnte klinket pucken inn over Bengtsberg. Lett en av sesongens vakreste scoringer så langt.

Med fem minutter igjen på klokka hadde MS tre poeng innen rekkevidde, men tre og et halvt minutt før slutt var Lillehammer frempå og skapte ny balanse i regnskapet. Kampen kunne vippet begge veier, men poengdeling var ikke urimelig totalt sett. I spilleforlengelse har MS vært imponerende gode denne sesongen, og det gikk veien denne gangen også. Etter et feilpass av hjemmelagets ellers meget gode målvakt, kom MS gjennom med alle tre spillere. Pearson og Person spilte frem pucken til måltyven Peter Lindblad, som igjen ble matchvinner etter å ha klinket til på direkten. Med denne seieren har MS vunnet fem av seks mulige kamper i sudden og straffer. Bortestatistikken blir stadig mer imponerende, og med fire strake seire bak oss håper vi på et nytt mirakel i Stavanger til helgen. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS