Storhamar-MS 7-3

(1-2, 1-1, 5-0)

Oppdatert: (13.11.2016)Foto: Lisbeth Halvorsen

MS slo Storhamar på straffer ved forrige møte, i kveldens bortekamp på Hamar skulle det bli langt tøffere. Men også denne gangen så det lyst ut etter to perioder. Hjemmelaget tok riktignok ledelsen etter sju og et halvt minutt, før MS slo tilbake ved Jesper Hoel snaue to minutter senere. Og ytterligere ett minutt ut i kampen kom MS gjennom på en flott kontring der Sander Boroczky til slutt satte pucken over en utspilt målvakt. I andre periode gikk Storhamar hardt ut og ordnet en tidlig utligning, men MS fortsatte å utfordre vertene utover i denne perioden også. Godt og vel halveis ut i kampen spilte MS i overtall, og Peter Lindblad satte inn sin første scoring i MS-trøya. Sanders scoring i første periode var forøvrig også hans første a-lagsmål for MS, mens Kevin Bergs seiersmål mot Sparta var hans første for sesongen. Det er fint å se at flere målscorere står frem i Johan Skiölds fravær. 

Men tredje periode skulle bli en tung opplevelse for gutta våre på Hamar. Hjemmelaget utlignet i et tidlig power play, og tok ledelsen etter svakt forsvarsspill hos MS. Gutta fortsatte å utfordre med flere målsjanser, men det straffet seg bakover. Storhamar doblet sin ledelse, og satte deretter spikeren i tom kiste da MS spilte 6 mot 4 med tre minutter igjen på klokka. Offensivt satset av MS, og riktig tenkt når man ligger under med to mål. Men trekket lyktes altså ikke, og halvannet minutt før full tid satte Storhamar ytterligere en puck i nettmaskene. 

MS må jobbe dobbelt så hardt for poengene som de fleste motstandere, og da får man det også ofte tøft på slutten av kampene. I dag synes vi egentlig ikke gutta så veldig slitne ut, men de satset altså offensivt og ble maksimalt straffet for det. Etter en tøff uke med tre kamper er det nå tre dagers spillefri før Lillehammer kommer på besøk på torsdag. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS