Web-tv-serie

Sammen kan vi lage 2016-versjonen av "Hockeyfeber"!

Oppdatert: (29.2.2016)


Foto: Lisbeth HalvorsenTil medlemmer/støttespillere

Vi trenger din hjelp for å oppnå vår store drøm.

Manglerud Star ønsker å lage en 5 episoders web-tv-serie á 10 min. per episode. Web-tv-serien "Brødra" har fått sendetid på www.playblogg.no og www.sporten.com. Dokumentarserien skal ha en sterk lokalt forankret dramaturgi. Alt fra historien, kultur, ildsjeler, generasjoner og det daglige livet i klubben. Hvordan klarer Manglerud Star å drive en talentfabrikk i breddeavdelingen samtidig med et hardtsatsende GET-liga-lag nesten kun på dugnadsånd?

Nå trenger vi deres hjelp til å lage denne dokumentarserien. Vi har opprettet en innsamlingsaksjon på www.sponsor.no/mshockey - hvor det ønskes bidrag for å lage denne web-tv-serien. Vi ønsker å vise det norske folk historiene i og rundt vår kjære klubb. For å realisere denne drømmen er vi avhengig av at lokalmiljøet ønsker å bidra.

Manglerud Star Ishockey er en klubb fra drabantbyen Manglerud i Oslo. Med over 300 medlemmer i yngres avdelinger, blir de ofte kalt "Talentfabrikken". En rekke store hockeyspillere har startet sin karriere i Manglerud Star, hvorav flere har representert Norge i både OL og VM.

Nå ønsker vi å gi dere muligheten til å komme på innsiden av denne klubben. Vi ønsker å fortelle historier, vi ønsker at flere skal ta del i vår drift og vår daglige virkelighet. Med kjærlighet, dugnadsånd og et unikt miljø har denne klubben gode aldersbestemt lag i alle klasser. Ungdomsavdelingen har i en årrekke vært i Norgestoppen hva gjelder treningskvalitet og talentutvikling. Samtidig er vårt GET-liga-lag nærmere et sluttspill enn på mange år.

Vi setter pris på alle bidrag og ønsker å oppfordre deg til å dele dette i dine sosiale kanaler. Vi håper på din støtte!Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS