Lillehammer-MS 2-3

(1-1, 0-1, 1-1)

Oppdatert: (07.1.2016)Foto: Lisbeth Halvorsen

MS var langt nede etter tirsdagens fadese, med en skadeliste nesten like lang som tapsrekken. Mange syntes nok det toppet seg da burvokter Andrew Hare etter stortapet mot Stjernen fikk påvist brudd i fingeren. Han kan vente seg et fravær på cirka tre uker. Men etter all motgang fikk vi se et MS-lag som var totalt forvandlet i løpet av to dager. Vi fikk simpelthen se et lag vi kjente igjen fra i høst, der spillerne viste vinnervilje, innsats og lagånd. MS fikk en god start på kampen, og det var ikke ufortjent da Eirik Salsten sendte laget vårt i ledelsen med et lurt skudd midtveis i første periode. Et par minutter senere utlignet hjemmelaget etter en retur fra stolpen, og tok over mer av spillet etter dette. Men en absolutt godkjent førsteperiode av våre gutter endte med 1-1 i Kristins Hall.

MS fulgte opp med godt spill i andre periode, og etter 7.30 styrte Joachim Hermansen inn nytt ledermål etter et skudd fra Bryce Reddick. MS hadde flere muligheter til å doble uten å lykkes, men gutta får mer enn godkjent i denne perioden også. I tredje periode forsøkte Lillehammer naturlig nok å legge mer press på oss, og etter åtte minutter satt utligningen. Vertene luktet seier, men MS var stadig på farlige visitter hos hjemmelagets målvakt. Med i overkant av seks minutter igjen på klokka skapte vi en trippelsjanse før Eric Persson fant nettmaskene til ny MS-ledelse. Bare sekunder senere slengte Lillehammer ivei et skudd som traff stolpen bak Theodor Hestnes. Etter noen spennende sluttminutter der vi en stund spilte 4 mot 6 kunne endelig gutta slippe jubelen løs for en meget etterlengtet seier. Gladest av alle var nok Theo, som kunne feire tre poeng i sin første kamp fra start for MS.

Med denne utrolig viktige seieren kryper vi igjen forbi Lillehammer og opp på sluttspillplass. Et ekstra poeng er at vi nå etter tre seire har vunnet innbyrdes mot Lillehammer, og dermed vil gå foran om det ender med poenglikhet mellom lagene. Vi har fortsatt tøffe uker i vente, med neste styrkeprøve i Stavanger til helgen. Men det føles unektelig godt å reise dit med en fersk seier i bagasjen fra Lillehammer.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS