MS-Gjøvik 4-2 (2-2, 2-0, 0-0)

MS tok et langt steg mot kvalik med seier over Gjøvik.

Ved LS
Oppdatert: (31.1.2007)

MS kom noe skjevt ut i skjebnekampen, og fikk en nervøs start. Gjestene utnyttet et power play midtveis i den første perioden til å skaffe seg en ledelse, og MS fikk ikke til all verden. En kjempende Rune Sundeng lyktes likevel i å utligne på et litt merkelig skudd tre minutter senere. Gjestene svarte med nytt ledermål etter rot i MS-forsvaret, men i periodens sluttminutter var det MS sin tur til å utnytte overtall. Med to Gjøvikspillere i fryseboksen dunket Mika Tasala inn 2-2 i sluttsekundet. En psykologisk viktig scoring, og i andre periode fikk MS etter hvert mer fart på skøytene.

Like etter pause klarte gutta først å ri av to minutter i undertall, og under en avventende Gjøvikutvisning kom Tom Hammerstad alene gjennom med målvakten. Kapteinen feilet ikke, og MS var i en ledelse de ikke hadde til hensikt å gi fra seg. Spillet bølget litt frem og tilbake, men da Daniel Ponce hamret inn 4-2 fem minutter før pause hadde de grønne for alvor tatt grep om kampen. I den tredje perioden hadde MS-gutta stort sett full kontroll, og sikret seier i sesongens viktigste kamp til nå. Kveldens topoenger var en lagseier, men noen bør likevel trekkes frem. Aku Limnell plukket frem noen matchvinnende redninger, som han også gjorde i bortekampen mot Gjøvik. Og turbobrødrene Laaveg føk rundt som flittige maur og skapte stadig frustrasjon hos svimle Gjøvikspillere.

Med fem kamper igjen mot overkommelig motstand har MS nå sikret seg et godt utgangspunkt med tanke på kvalikspill. Med seier i fire av fem gjenstående kamper vil kvalikplassen være sikret. Man har med andre ord råd til å gå på et feilskjær, selv om målet må være å unngå det. Første potensielle hindring på veien mot kvaliken er Kongsvinger, som gjester Manglerudhallen førstkommende lørdag.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS