MS-Frisk 1-3

(0-0, 0-0, 1-3)

Oppdatert: (04.10.2015)Foto: Lisbeth Halvorsen

MS var høyt oppe etter den sterke borteseieren over Lørenskog, men kom raskt ned på isen igjen da vår bejublede seierssmålscorer Kjetil Martinsen pådro seg et brudd i hånda på treningen neste dag. Fra før var Magnus Hoff og Per Kristian Person ute, MS manglet dermed tre av sine raskeste spillere til kveldens kamp. MS gikk likevel ut i et forrykende tempo, og viste igjen at de er et lag der andre spillere står frem når noen må melde forfall. Første periode endte målløst, men MS var overraskende offensive selv med en meget god trio forvist til tribunen. Defensivt ble det gjort et par tidlige feil hvor Andrew ryddet opp, og i sitt første undertall slet gutta med å få pucken ut. Men også dette gikk seg til etter hvert som perioden skred frem.Andre periode endte også målløst, uten at dette ga noe godt bilde av kampen. Høyt tempo og  målsjanser til begge lag var god underholdning for publikum. I sluttminuttene av perioden satte Frisk inn et støt og presset MS kraftig over på defensiven, men Andrew holdt fortsatt søndagsstengt. I sluttsekundene av perioden pådro gjestene seg en utvisning, slik at MS fikk begynne tredje periode i overtall. Den perioden var bare noen sekunder gammel da Bryce Reddick klinket til med et direkteskudd som smalt inn bak Frisks meget gode målvakt. Jubelen sto i taket, og vi øynet håpet om enda en skalp og nye poeng til gutta i grønt. Men etter snaue sju minutter lyktes Frisk endelig med å overliste Andrew. Og etter en del klabb og babb foran kassa scoret gjestene seiersmålet litt over minuttet senere.Nede for telling, men vi reiser oss igjen

MS-gutta ga aldri opp denne kampen, og kjempet heroisk for en utligning i sluttminuttene. Men Frisk holdt unna denne gangen, og i sluttsekundet doblet de ledelsen i tomt MS-bur. Et litt bittert tap for MS i en kamp som like gjerne kunne vippet andre veien, men vi har likevel god grunn til å være stolte av innsatsen til gutta i kveld. På skadefronten begynner det allerede å lysne, Per Kristian Person og Magnus Hoff ventes tilbake på isen i løpet av kort tid. For Kjetil kan det ta noen uker, men vi ønsker ham god og rask bedring og håper å se håndleddet hans tilbake i leken form snarest.

På torsdag venter en meget tøff oppgave for MS i Sarpsborg. Sparta utklasset Storhamar i Sparta Amfi denne helgen, og blir ingen enkel motstander. Men MS jobber hardt og vokser med oppgavene, og vil forhåpentligvis sette seg i respekt også i denne kampen.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS