Hockey mot kreft

Manglerud Star samarbeider denne sesongen med Hockey mot kreft.

Oppdatert: (14.9.2015)A-lagsspillerne i Manglerud Star bestemte seg før sesongen i år for at de ønsket å bidra til en veldedig organisasjon. Dette gjennom å markedsføre organisasjonen selv, samt at klubben vil gjøre diverse tiltak gjennom sesongen for å skaffe inn penger.

Under siste hjemmekamp i serien vil vår kaptein Cato Cocozza dele ut en sjekk med de pengene klubben har klart å samle sammen gjennom sesongen.

Valget blant spillerne har falt på Hockey Mot Kreft. En organisasjon som de fleste i hockey-Norge nå kjenner ganske godt til. Initiativtaker Rune Jonsdal og resten av HMK-teamet gjør en fantastisk jobb for å skaffe midler til kreftsyke barn og deres familier. Vi i Manglerud Star er derfor utrolig stolte over å kunne bidra med vårt til å skape nye magiske øyeblikk sammen med Hockey Mot Kreft.
Gå inn på www.hockeymotkreft.no for mer informasjon. Her er et lite utdrag:

Vår målsetning er å skape såkalte Magiske Øyeblikk for syke barn og pårørende. Det vil si sekunder, minutter og kanskje timer, hvor de sammen kan glemme sykdommen og oppleve ting som bringer glede og godt humør. Vi er veldig takknemlig for at du vil spille på lag med oss, i vår søken etter å skape litt magi.

Disse Magiske Øyeblikkene, er Verdens Beste Medisin.

Hjertelig Hilsen
Rune S. Jonsdal
Daglig Leder og Styreleder Hockey Mot Kreft

Vi kommer derfor til å spille med Hockey Mot Kreft-logoen, både på draktene og hjelmene våre under årets sesong. Vi vil også tilegne HMK to hjemmekamper under årets sesong, der de får fullt fokus i markedsføringen og forhåpentligvis kunne få mange donasjoner fra publikum og samarbeidspartnere av klubben.

Vi vil opprette en egen konto hvor alle pengene som salmes inn vil bli stående, og det vil komme mer informasjon etter hvert rundt arrangementer vi vil ha til støtte for kreftsaken og HMK. Send oss en mail til bjorn@mshockey.no, om du ønsker å bidra med støtte! Hver eneste krone hjelper!


Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS