Sesongkort

Til deg som er glad i Manglerud Star.

Oppdatert: (04.9.2015)

Vi har siden sesongslutt prøvd å mobilisere til salg av sesongkort, dette har ikke vært så suksessfullt som vi hadde trodd/håpet.

Hva kommer dette av? Historisk sett har det alltid vært slik på Manglerud at det har vært lett å komme seg inn i hallen vår for å se på kamp uten å betale. Det er sikkert fint for den som slipper å betale, men har gått på bekostning av drift av klubben. Vi som er glad i klubben ønsker en sunn klubb. Med tanke på alt det spennende som skjer i norsk ishockey om dagen med Stavanger/Storhamar er det viktig for Manglerud at vi er med i det gode selskap. Ikke bare for elite, men også for bredde. Et Get-liga-lag gjør at det er lettere å rekruttere generelt i klubben til bredde-avdelingen.

Vi tør å påstå at Manglerud Star elite er den klubben med det desidert minste budsjettet i Get for kommende sesong, at vi klarer å slå fra oss er derfor en stor bragd.

MSE viser at det er mulig å få mye uten å satse over evne.

Selv om vi har det minste budsjettet er det dyrt å drifte en Get-liga-klubb selv om vi ikke har den administrasjonen eller spillerlønninger som mange andre klubber har. Det er dommere, flybilletter, busser, utstyr som koster penger.

Så folkens, nå er det på tide å stå opp og bidra med å kjøpe sesongkort for kommende sesong, vi er 100% sikre på at sesongen vi har i vente vil bli spennende sett med MS-øyne, men at det betinger at vi alle stiller opp. SE hva Storhamar fikk til med et bra publikum, la oss starte på den reisen sammen.

Et sesongkort til kr 2500 for 8 mnd underholdning, er noe de fleste kan klare. Vi ønsker at vi lager oss en hårete mål sammen og viser at det er mulig å drive en eliteklubb med et engasjert hjemmepublikum.

La oss sette oss et felles mål på 400 solgte sesongkort. Mye, ikke ifølge hva vi mener, la oss sammenligne oss med Sparta, da blir 400 sesongkort bare en liten dråpe. De får det til, la oss få det til.

Håper at alle medlemmer i bredde støtter opp og at vi alle går ut og selger sesongkort, det er mange som ikke er på nett etc, så oppfordringen til alle er å gå ut og spre budskapet.

Tenk deg det livet det ville blitt i hallen vår. Vi kommer selvsagt til å lage noen arrangementer for sesongkort, men dette kommer vi tilbake til.

Alle i administrasjonen kjøper kort, gjør du?!!!

Send e-post til bjorn@mshockey.no om du ønsker å kjøpe sesongkort, betalingsbetingelser kan vi bli enige om, hvis det er behov for det.

Gleder oss å høre fra deg/dere

Med vennlig hilsen 

MS Ishockey Elite
Bjørn Danielsen
Daglig lederPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS