Ett lag, én drøm

Lagbygget for sesongen 2015/16 er i gang. 

Oppdatert: (11.4.2015)


Noen signeringer er allerede på plass, og samtaler med de fleste spillerne fra fjorårets lag, samt eksterne spillere er godt i gang.

Fjorårssesongen var utfordrende på mange måter, både økonomisk og sportslig, grunnet omstendighetene i fjor sommer. Vi følte, tross i dette at vi slo bra fra oss, og klarte målet vårt om å holde oss i GET-ligaen, samt forbedre den økonomiske situasjonen i klubben.

Sesongen som er i vente, ønsker vi å kunne videreutvikle det vi har startet på. Vi skal ha et lag som alltid jobber hardt for hverandre, har en energisk spillestil og som hele tiden setter laget foran seg selv. Vi har i den anledning også utviklet et motto, som skal følge klubben og alt det vi driver med fremover.

«ett lag, én drøm»

Manglerud Star er et lag med et ekstremt lavt budsjett, og vi har i all hovedsak unge spillere som er 100% dedikerte til idretten sin, ønsker å utvikle seg og jobbe hardt til tross for liten økonomisk gevinst. Vi har per nå et spillerbudsjett for neste sesong på godt under 700 000 kr inkl. avgifter. For å få et slagkraftig lag til et såpass lavt budsjett, er vi helt avhengig av spillere som setter sporten foran pengene. Og vi ønsker å bevise for resten av hockey-Norge at hardt arbeid og dedikasjon kan kjempe på lik linje med penger og fasiliteter.

Laget vårt neste år kommer derfor til å være sterkt preget av det vi mener er riktige spillertyper, gode holdninger og en ekstrem vilje til å utvikle seg. Vi ønsker å  fortsette å gi unge  norske spillere sjansen, og muligheten til å bevise at de er gode nok for dette nivået, så lenge de selv er villige til å betale prisen som kreves for å bli god. Vi ønsker også spillere som ønsker å tenke langsiktig, og bruke tiden i vårt lag som en investering i fremtiden og deres egen hockeykarriere. Vi har bevist før at vi kan utvikle toppspillere til norsk hockey, men det er ikke gjort over natten, og det krever 100% dedikasjon fra spilleren.

Så dette er våre grunnprinsipper, og det kommer til å gjenspeile de signeringene vi gjør, for å bygge et lag som vi mener skal kunne bli enda litt bedre enn det vi var i fjor. Vi skal bli et vanskelig lag å møte, uansett motstander, og vi skal være med å kjempe hele veien til siste kamp, for kampen om en sluttspillplass.

Vi håper engasjementet rundt klubben er stort, både blant dagens sponsorer og supportere, samt potensielt nye. Vi trenger at så mange som mulig blir med på dette laget, og denne drømmen for å løfte Manglerud Star videre opp.

Med vennlig hilsen

Patrik Molberg
Sportslig leder

Foreløpige signeringer:

Backer:

Christer Simonsen                     kontrakt ut 16/17-sesongen
Sivert Wannebo                         kontrakt ut 15/16-sesongen

Løpere:

Joachim E. Hermansen              kontrakt ut 16/17-sesongen
Per Kristian Person                   kontrakt ut 16/17-sesongen
Steffen Ratejzcak                      kontrakt ut 15/16-sesongen

Trener:

Dave Livingston                         kontrakt ut 15/16-sesongen

Følg med i tiden fremover. Vi er i dialog med mange spennende spillere, og vil oppdatere dere fortløpende.

Spillerliste 2015/16
Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS