Nordic ambition

Vinneren av Nordic ambition-stipendet er valgt ut. 

Oppdatert: (01.3.2015)

Som vi har offentliggjort tidligere denne uken, så skal vi dele ut historiens første stipend fra Nordic Ambition-fondet. Dette vil skje etter kampslutt i kampen mellom MS og Sparta, senere i dag.

Litt om Nordic Ambition-fondet:

Dette er et fond opprettet av Manglerud Star Elite, som har som mål å kunne gi noe tilbake til breddeavdelingen i klubben. Både Elite og Bredde er skjønt enig om at vi må stå sammen som klubb, og fremstå som én enhet. Dette er noe vi føler å ha lykkes veldig godt med i år. Vi spiller hverandre gode, har god dialog, og er veldig enig i hvilken vei vi ønsker å ta klubben videre.

Manglerud Star sitt mål, uavhengig av Elite eller Bredde, er å utvikle unge spillere, både på og utenfor isen. Når juniorspillere, oppfostret i klubben tar steget opp i a lags-troppen, er det noe vi blir veldig stolte av. Det er disse spillerne som skaper grunnlaget for å bli gode forbilder for de yngre spillerne i klubben. Det å vise de yngre, at hardt arbeid over tid og tålmodighet er resepten for å lykkes. Dette er viktig for oss å få frem. For å bevare klubbens sjel og gode tradisjoner, må vi alltid ha noen lokale spillere i vår a-lagstropp.

Derfor ønsker Manglerud Star Elite å kunne bruke vårt nettverk og samarbeidspartnere til å skaffe midler som kan hjelpe unge spillere i klubben å nå sine mål. Vi mener at med det fokuset som vi i dag har på breddeavdelingen, både på trener og spillersiden, er mulighetene like gode for å bli en bra hockeyspiller her i klubben som andre steder. Derfor vil vi med jevne mellomrom, dele ut stipender til juniorspillere i klubben, hvor vi kommer til å ha forskjellige fokusområder. I år er fokuset på spillere født i 1999, der de går fra ungdomsskolen til videregående skole. Vi er opptatt av å tilrettelegge et bra opplegg for spillere som velger å bli i klubben, selv når de skal velge videregående skole.

Ett annet fokusområde vi er opptatt av, og kan komme til å ha fokus på i fremtiden, er å tilrettelegge for unge og ambisiøse trenere, gjennom stipender og trenerutdanninger.

Men i Manglerud Star er vi ekstremt opptatt av gode holdninger og en seriøsitet blant spillerne våre. Derfor vil stipender som vi deler ut tildeles spillere som vi mener er gode ambassadører for klubben, både på og utenfor isen. Dette er en totalvurdering som går på talent og ferdigheter, samt holdninger, treningsvilje og oppførsel.

Dette fondet vil i sin helhet drives av initiativtager og sportslig leder i Elite, Patrik Molberg.

Vi er stolte over å kunne presentere vinneren av det første stipendet som deles ut av Nordic Ambition-fondet noensinne til:

Joachim Lunde Hermansen


Dette er en spiller som har gått gradene i klubben, og som hele veien har vært en seriøs spiller og en leder for sitt lag.
Joachim er en treningsvillig spiller, som i flere år har fremvist gode holdninger. Han har også representert Oslo sitt kretslag som assisterende kaptein, i tillegg til å være Manglerud Star sin eneste representant i år på Norges U16-landslag.

Joachim er et stort talent, med gode skøyteferdigheter. Han kan bekle flere roller, både i form av å være en god offensiv spiller, og en defensiv toveisspiller. Han er en målbevisst spiller, som sprer mye positiv energi til spillergruppen. I tillegg til å være en sentral del av vårt U16-lag, har han også gjennom gode prestasjoner i år slått seg opp til å bli en viktig bidragsyter på vårt U18-lag, som kjemper om seriegullet. Dette er en spiller vi har stor tro på i fremtiden.

Vi er derfor stolte over å kunne gi ut en pris til en slik spiller som Joachim. Nordic Ambition-fondet, på vegne av klubben, gratulerer så mye. Vi håper flest mulig tar turen for å få med seg utdelingen samt sesongen siste hjemmekamp i serien.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS