Marcus Bryhnisveen

Marcus Bryhnisveen er nominert til Rookie of the year i Get-ligaen.

Oppdatert: (28.2.2015)Foto: Lisbeth Halvorsen

Prisen til årets unge nykommer i ligaen velges blant fire delvinnere sesongen gjennom. Marcus er den fjerde nominerte, og får delprisen i søndagens hjemmekamp mot Sparta. Hovedprisen deles ut under årets finalespill. Vi gratulerer så mye med en velfortjent nominasjon. 

Marcus har tatt store steg i år, og har virkelig tatt de sjansene han har fått av trenerteamet. Marcus er en moderne spiller, med bra intensitet, som jobber hardt over hele banen. Med et bra skudd og fart, har han vist seg å være en offensiv trussel mot de fleste lag i år. Dette er en spiller som har store ambisjoner, og vilje til å hele tiden bli bedre. Marcus legger ned mye tid og krefter for å nå sine mål.

Vi er glade for å ha spillere i troppen som får oppmerksomhet på en slik måte, og vårt mål er nettopp å kunne utvikle og gi unge spillere sjansen på det øverste nivået i Norge. Med både Marcus og flere andre i laget, har de bevist at de virkelig fortjener en sentral rolle og mye istid i GET-ligaen.

Fra juryens begrunnelse:


Marcus Bryhnisveen er en agressiv og fysisk spiller som gjerne går i krigen for sine medspillere. Han tar den raskeste veien til motstanderens mål, og det gjør at han ofte kommer i tøffe dueller og sammenstøt. Marcus Bryhnisveen er, som alle store talenter, hardarbeidende og dedikert til oppgavene på og utenfor isen. Og denne sesongen har han utmerket seg med et hurtig, konstruktivt og gjennombruddshissig spill, samtidig som han har tatt mer ansvar i det defensive arbeidet. Bryhnisveen er rask, konstruktiv og gjennombruddsvillig, og har en lysende framtid foran seg når han bruker kreftene riktig.


Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS