VIF-MS 7-6 sd

(3-2, 2-3, 1-1, 1-0)

Oppdatert: (30.11.2014)Foto: Lisbeth Halvorsen

Etter den etterlengtede seieren over Kongsvinger i forrige runde, var MS giret på å fortsette oppturen mot VIF på Jordal. Men kampen begynte oppskriftsmessig,  VIF tok ledelsen like etter at MS hadde ridd av et undertall. Da var snaue seks minutter spilt av kampen. Men fem minutter senere slo MS tilbake. Magnus Fischer kontret inn utligningsmålet for de gulgrønne. Få sekunder senere var VIF igjen i ledelsen, men med drøye minuttet igjen av perioden var Magnus Hoff på rett plass foran kassa og MS var igjen ajour. Enda noen sekunder senere pådro MS seg kveldens mest uforståelige utvisning, da Ole Sydvold fikk to minutter for en høy kølle som spant horisontalt rundt på isen sammen med spilleren. VIF-kølla var derimot i fritt svev. Denne utvisningen benyttet hjemmelaget til å igjen ta ledelsen rett før pause. 

Også den andre perioden skulle bli begivenhetsrik. Her punkterte VIF tilsynelatende kampen med to nye scoringer, men årets utgave av iskrigerne på Jordal har vist seg å være langt fra utilnærmelige. Da de fleste trodde kampen var avgjort, slo MS kraftig tilbake. Først pirket Sebastian Kjos inn det første "trøstemålet" etter godt overtallsspill. Så klinket Michael Stenersen inn neste redusering i et nytt godt power play. Så var det Linus Juells tur til å få stjernetreff fra kanten, og i løpet av sju minutter hadde hele VIFs tremålsledelse smuldret bort.

5.40 ut i tredje periode kontret gullhjelmen Stenersen inn ledermålet for MS, og VIF var for alvor rystet. Vi ventet en avslutning med ryggen mot veggen, men MS jobbet godt og kom veldig nær en trepoenger i kveld. En utvisning i sluttminuttene skulle sette en stopper for den drømmen. VIF kom ajour med under tre minutter igjen, og vi fryktet at alt skulle ryke på tampen. Men etter hektiske sluttsekunder kunne MS puste ut og innkassere i hvert fall ett poeng på Jordal. Dessverre ble det med det ene, da hjemmelaget avgjorde i underkant av tre minutter ut i forlengningen. 

MS har tatt store steg de siste kampene, og i kveld ble det for andre kamp på rad bestenotering i antall mål. Som flere ganger tidligere måtte laget nøye seg med ett poeng der man kunne hatt tre, men MS er definitivt på rett vei. Etter kampen på Jordal har MS nå sanket poeng fra fem av motstanderne i årets serie. Kongsvinger tok også sine to første poeng mot andre enn MS i kveld, med en sterk straffeseier over Lillehammer. På torsdag kommer Lørenskog på besøk til Manglerudhallen. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS