Status spillertropp

Amerikaneren Dan Fick er på plass og har signert.

Oppdatert: (11.9.2014)Begge foto: Lisbeth Halvorsen

Dan ankom Manglerud i går formiddag, og var med på vår trening både i går og i dag.

Dan er en skøytesterk back med enormt god fysikk. Han kan beskrives som en god allround back som har både offensive og defensive kvaliteter.Dan kommer senest fra Harvard University hvor han spilte NCAA, samme divisjon som fjorårets MS-spiller Kyle Murphy spilte i.

Dan hadde en defensiv rolle i sine 4 år i NCAA, men har allerede vist på sin korte tid her, at han også har mange gode offensive kvaliteter.

Dette er en meget spennende spiller som det skal bli morsomt å følge i årets GET-liga.

Grunnet papirarbeid som må på plass er verken Dan eller Andreas Lindström klar til seriepremieren, men vi jobber på spreng for å få dem spilleklare så fort som mulig.

Med denne signeringen, er vi veldig fornøyd med vår backoppsetning. I hvert fall når vi også kan meddele at fjorårets kaptein Niklas Wiklund blir med oss en sesong til. Niklas har vært med gjennom hele oppkjøringen. Dermed føler vi at vår backoppsetning nå er komplett.En annen spiller som har vært med oss gjennom oppkjøringen og som vi også har blitt enige med, er unggutten Truls Tveten. Dette er en alsidig spiller som Dave kjenner godt fra tiden i Lørenskog. Han har gått gradene i Lørenskog og har fått noe GET-erfaring derfra, samt et kortere opphold i 1. divisjonsklubben Ringerike.

Vi ser fortsatt etter en center og har noen forskjellige alternativer som vi vurderer. Vi håper å ha noe på plass innen kort tid, og føler da at vi har en spennende tropp til årets GET-liga-sesong.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS