Hockeycampen avlyses!

Sommerhockeycampen i uke 33 avlyses.

Ved Morten Rognaldsen
Oppdatert: (07.8.2014)

Det er bare å beklage men Manglerud Star Ishockey har i dag måtte gå til det skritt å avlyse vår Sommercamp i Manglerud Ishall. Dette er første gang på 25 år som dette skjer. Årsaken er at vi ikke er i stand til å legge is over hele isflaten pga lekkasje i vårt rørsystem som ligger i betongen under isflata. Rørsystemet er ca. 2 km langt så det er ikke lett å finne ut nøyaktig hvor det  lekker. Teknikere fra flere firmaer prøver å løse problemet men vi kan ikke si eksakt når hallen åpner, samtidig som det tar mange dager å legge is og male banen før den er klar. De tekniske problemene som vi har støtt på, er områder som Manglerud Star ikke har ansvaret for.

 Vi har også gjennom mange dager jobbet hardt med å finne andre løsninger når det gjelder avvikling av Sommercampen. Bla åpning av andre ishaller i samarbeide med Bymiljøetaten, men vi har i dag fått beskjed at de ikke klarer å få åpnet Grüner eller Lørenhallen i tide til å gjennomføre Campen.

For å gjennomføre en Sommercamp så er det litt av et apparat som skal klaffe siden vi trenger mat, drikke, drakter, frivillige, fotografer og instruktører for å gjennomføre programmet med 3 isøkter om dagen. Dette er noe som vi har jobbet med gjennom lang tid så det er ikke med lett hjerte at vi avlyser Sommercampen.

Jeg skjønner godt at det er mange barn og ungdom som har gledet til å komme i gang med sesongen som nå blir skuffet, men det er vi også vi i Manglerud Ishockey på vegne av dere. Det er 2 andre klubber som har Sommercamp i Oslo-området på samme tidspunkt og det er Vålerenga og Furuset. De som ønsker det, kan henvende seg til  Stig Johansen i Vålerenga på tel. 911 52 375 samt Kjetil Evensen tel.99296738 i Furuset. Vi kan ikke garantere at det er ledige plasser siden det er såpass kort tid igjen til at Hockeyskolene skal starte opp.

Vi vil selvfølgelig refundere påmeldingsavgiften for Campen til alle som har meldt seg på, selv om det som har inntruffet ligger utenfor vårt ansvarsområde.

Da håper Manglerud Star at vi kommer til å se mange av dere som har meldt dere på Sommercampen, til vår høstcamp med et litt utvidet program. Informasjon om dette blir lagt ut på våre hjemmesider.

Vennlig hilsen
Per-Erik Ingjer
Leder Manglerud Star BreddePrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS