Petter Erling Johannesen

En trofast supporter og ildsjel har gått bort.

Oppdatert: (31.7.2014)


Etter å ha fått den tragiske beskjeden om at en av våre aller mest trofaste supportere Petter Erling Johannesen har gått bort, ønsker jeg på vegne av Manglerud Star å sende de dypeste kondolanser til hans nærmeste venner og familie. Ord blir fattige i slike situasjoner.

Selv om mange supporterklubber har flere medlemmer enn Green Army, vil jeg personlig påstå at ingen kan måle seg med engasjementet Green Army viser. Petter har vært en sterk bidragsyter til dette engasjementet og har alltid støttet oss når vi har trengt det som mest. Både i opp- og nedturer. Dere er en gjeng som virkelig har gult og grønt hjerte og setter deres støtte til laget foran alt.

Det er derfor en utrolig trist nyhet, og vi har mistet en uerstattelig medspiller. Dette er en brutal påminnelse som virkelig setter ting i perspektiv.

Som den trofaste supporteren Petter var, er jeg sikker på at han ønsker at vi fortsetter vår jobb mot å bli en etablert GET-liga-klubb. Sånne ufattelige hendelser styrker vår motivasjon til å hele tiden ta ut det lille ekstra hvert eneste år i hver eneste kamp for å vise vår takknemlighet til den jobben Green Army gjør for oss. Ikke minst også for å i hver eneste kamp takke Petter for hans bidrag gjennom å gjengjelde hans engasjement, på isen.

Vi ønsker å hedre Petter sitt minne i samarbeid med Green Army ved en minnemarkering når sesongen starter. Vi kommer tilbake med mer informasjon rundt dette.

På vegne av alle i Manglerud Star;

Hvil i fred Petter.

Med vennlig hilsen

Patrik Molberg
Sportssjef
Manglerud Star ElitePrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS