Ringerike-MS 0-5

(0-1, 0-4, 0-0)

Oppdatert: (20.11.2013)Foto: Lisbeth Halvorsen

Etter at MS nesten stupte kråke i Moss i forrige runde, var mange spent på hvordan det ville gå mot Ringerike. Kveldens verter var de eneste som har slått MS denne sesongen, og nylig slo de også Kongsvinger. Men MS viste seg fra en helt annen side i kveld. Allerede i første periode koblet de et solid grep om kampen, selv om det ble med en litt heldig scoring da pucken fra Thomas Jordhøy trillet sakte over streken bak hjemmelagets målvakt. 

I innledningen av andre periode vartet MS opp med meget godt spill. Kjetil Martinsen økte til 2-0 etter flott samspill med Simonsen og Jordhøy, før publikumsfavoritten Eirik Edstrøm danset gjennom forsvaret og satte 3-0 etter et herlig soloraid. MS hadde fått en kanonstart på perioden, men så kom nedturen da Raymond Bamberg fikk en stygg smell i vantet og ble liggende livløs. Han ble etter hvert fraktet ut på båre, heldigvis ser det i kveld ut til at han kom unna med en kraftig hjernerystelse. 

Vi fryktet at MS ville la seg prege av hendelsen og uvissheten om hvordan det gikk med lagkameraten. Men MS-gutta viste en imponerende moral i denne kampen, og benyttet overtallsspillet til å øke til 4-0 ved Kjetil Martinsen. Han var dermed tomålsscorer. Etter drøyt halvspilt kamp kom også Per Kristian Person på scoringslisten, etter vakkert samspill med Markus Bilstad Pedersen og Mats Henriksen. Resten av kampen forløp uten scoringer, men MS hadde full kontroll. Det var faktisk et blekt hjemmelag som virket mest preget av skadesituasjonen i andre periode. 

MS vant skuddene totalt med hele 43-8, i tredje periode kom ikke Ringerike til et eneste skudd. MS leverer en av sine beste kamper for sesongen, og har nå hele ti poeng ned til Ringerike som har en kamp mer spilt. MS har også ti poeng ned til Kongsvinger, og  Comet ligger ni poeng bak med to kamper mer spilt. Neste kamp spilles i Lørenhallen på lørdag, mot et Haslelag som alltid er interessert i å stikke kjepper i hjulene for MS. Så ingen grunn til å hvile på laurbærene etter en solid forestilling i kveld.

Avslutningsvis ønsker vi Raymond Bamberg god bedring, med ønsker om et snarlig comeback på isen. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS