MS-Narvik 10-1

(5-0, 0-0, 5-1)

Oppdatert: (27.10.2013)Foto: Lisbeth Halvorsen

Det blir alltid fest når MS møter Narvik, som igjen kom med en stor kontingent supportere til ettermiddagens møte i Manglerudhallen. Supporterklubbene har knyttet nære vennskapsbånd, og Green Army har alltid Narvikflagget med på kamper. På isen var det MS som tok kommandoen fra start i denne kampen. I motsetning til mot Ringerike var MS meget effektive, og scoringene kom som perler på en snor i første periode. Fem scoringer ble notert på tavla før pause, noe som må kalles mer enn godkjent etter 13 skudd på mål.

Midtperioden ble til sammenligning et sorgens kapittel, uten scoringer for noen av lagene. Narvik var dog nærmest nettkjenning i denne perioden, hvor MS så ut til å ha gått inn i hvilemodus. Men Mats Waltin tillater ikke lange hvileperioder, og etter den neste pausen var MS tilbake i scoringshumør. Nye fem scoringer kunne noteres for de grønne, mens Narvik fikk sitt trøstemål etter litt rot i MS-forsvaret. Såpass må man nesten unne dem etter den lange reisen. Narvik er et lag som alltid spiller med hjertet utenpå drakta, og kommer ganske sikkert sterkere tilbake når MS reiser nordover i februar. 

Kyle Murphy ble dagens poengplukker hos MS med to mål og tre assist. Murphys innsatsvilje og blikk for spillet er en fryd å se, når han vekselvis kriger og finspiller puckene i riktig retning. Kjetil Martinsen ble også tomålsscorer i kveld, det samme ble Per Kristian Person. Hans andre var blant kveldens peneste og nesten rett fra dropp etter Michael Stenersens scoring fem sekunder tidligere. Øvrige målscorere var Jonas Moen, Thomas Jordhøy og Fredrik Rålm. MS er tilbake på vinnersporet etter feilskjæret mot Ringerike, og holder stand i teten av tabellen. Neste motstander som skal bryne seg på våre grønne iskrigere er Skien, de kommer på besøk onsdag.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS