MS-Nes 4-2

(0-1, 3-1, 1-0)

Oppdatert: (16.10.2013)Foto: Sofie Alexandra Kitterød

MS tok sin åttende strake seier i seriespillet i kveldens kamp mot Nes, men seieren satt langt inne. MS åpnet meget svakt i første periode, og da Nes kontret inn ledermålet var det faktisk første gang MS kom under i målprotokollen denne sesongen. Utover i perioden spilte MS seg til et økende antall målsjanser, men gjestenes målvakt spilte meget godt mellom stengene. 

I andre periode skjerpet de gulgrønne seg til en viss grad, selv om det fortsatt ikke var noe finspill som ble vist i Manglerudhallen. Michael Stenersen lyktes endelig med å lure pucken under målvakt etter snaue fem minutters spill. Og da Victor Lindén feide inn 2-1 midtveis i perioden, regnet vi med at hjemmelaget skulle beholde overtaket i kampen. Men Nes fortsatte å kjempe MS ut av stilen, og få minutter senere var det igjen balanse i regnskapet etter rot foran MS-målet. MS gjenvant ledelsen to og et halvt minutt før pause da Kyle Murphy demonstrerte litt av "the luck of the Irish". Gjestenes målvakt gjorde en nesten-redning, men mistet pucken i mål. 

I tredje periode ventet vi igjen på at MS skulle punktere kampen, men ventetiden ble lang. Få minutter ut i perioden pådro Niklas Wiklund seg en disiplinærstraff etter en uheldig takling, og MS måtte spille fem minutter i undertall. Den situasjonen klarte MS seg gjennom med hard jobbing og noe mindre stil. Først da gjestene pådro seg en utvisning seks minutter før full tid kom det befriende målet vi ventet på. Kyle Murphy har en egen evne til å dukke opp på avgjørende tidspunkt, og da han satte 4-2 fra kloss hold pustet vi lettere. MS holdt unna til en knepen seier på en dårlig dag, der feilpasningene florerte og finspillet begrenset seg til noen relativt få mislykkede forsøk på fiksfakserier.

MS er etter en dårlig dag på jobben likevel ubeseiret etter åtte kamper, og den trenden bør fortsette når Viking kommer på besøk søndag. Det er likevel lov å håpe på langt bedre spill enn det som ble vist fra våre grønne menn i kveld.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS