Skal vi danse?

Opprykk og Gode Daglige Vaner.

Oppdatert: (26.9.2013)Kampen i går mot Kongsvinger ble et stort høydepunkt og et løft for alle som jobber med og rundt Manglerud Star. Med ny struktur (bredde/elite), to nye arbeidende styrer og med nye spillere og et utvidet støtteapparat, ble gårsdagens kamp den første store testen - på hvor vi står i dag og hvor vi vil i morgen. Og denne testen besto vi med glans.

Forberedelsene til årets sesong har vært svært krevende. Krevende fordi hallen ble åpnet syv uker forsinket. Dette har krevd mye av mange og de to nye arbeidende styrene har hatt hendene fulle med å rydde opp i både ny og gammel "morro". Parallelt har vi jobbet med å styrke satsingen på talentutvikling av spillere og økonomien i og rundt klubben - både for bredde og elite.

Det laget som var på banen i går - og da tenker jeg ikke på de som var ute på isen, men det laget som gjennomførte arrangementet i hallen: funksjonærer, sekretariat, vakter, kiosker, verter og vertinner,  PR og markedsføring - var et vinnerlag. Akkurat som det laget som var på isen og danset med Kongsvinger.  Med nærmere 300 på tribunen var det god stemining i hallen og jeg håper det vi viste i går - både på og utenfor isen - vil stimulere til videre jobbing og ikke minst troa på den jobben som skal gjøres og den visjonen som ligger til grunn; én klubb, to enheter og en felles satsing med et felles mål om å bli best i landet på drift og talentutvikling. 

Opprykk og Gode Daglige Vaner. 

Alt som gjøres i og rundt elitesatsingen i år handler kun om en ting: opprykk. Skal Manglerud Star lykkes langsiktig med å tiltrekke seg talenter i ung alder må vi ha et elitelag i øverste divisjonen.  Alle beslutninger som tas nå har dette for øyet, og når man ser på de andre klubbene i landet, hvordan de er organisert og hvordan de driver, så tror vi dette er mulig. Når man i tillegg ser på den given og den kvaliteten vi nå har på og utenfor isen på Manglerud er det garantert mulig å etablere Manglerud Star som et av landets 6 best drevne hockeyklubber.   

Med vårt nye merkevarekonsept Gode Daglige Vaner skal vi lykkes med å tiltrekke oss større samarbeidspartnere og her har vi allerede fått Bama på isen. Bama satser nå på det norske fotballlandslaget og Manglerud Star, og vi tror dette sier mye om de verdiene klubben står for i dag. Med Gode Daglige Vaner i alt vi gjør, eller som Mats Waltin sier, vi må ha "ordning & reda", skal vi sammen etablere Manglerud Star hvor vi hører hjemme: i toppen av norsk ishockey. Kampen i går ga oss en god pekepinn på hvor vi står sportslig og jeg håper vi alle nå kan samle oss om en felles tro på at dette er mulig. Det har vært mye "snakking" (og det "snakkes" mye fortsatt) og vi håper at kampen i går kan ta "snakket" i riktig retning og gjøre det om til tro og handling. En positiv tro og handling for klubben. I går danset vi med Kongsvinger og til neste år vil vi danse med Vålerenga. På Manglerud.  MS GO! 

Henning Thoresen

MS Hockey ElitePrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS