Svein Rokseth takker for seg

Avtroppende leder/styreleder takker for seg etter 5 år.

Oppdatert: (17.4.2013)Etter 5 år som styreleder og i store deler av perioden også som administrativ leder i Manglerud Star Ishockey takker jeg for meg i disse dager. Det har vært 5 begivenhetsrike år som jeg ikke ville vært foruten. Det har samtidig vært 5 tøffe år med mye hard arbeid og svært lite fritid. Som kjent har dette ikke vært lønnet arbeid og alt har vært gjort ved siden av annen full jobb. Jeg har lært hva det vil si å drive en idrettsklubb med ambisjoner og med alt det det innebærer både internt i klubben og eksternt.

Jeg er meget fornøyd med at vi i perioden har fått gjennomført prosessen og fått godkjenning i alle organer  for deling av klubben i et Bredde-idrettslag og et Elite-idrettslag. På den måten er Breddeidrettslaget uavhengig av økonomiske forpliktelser som Elite eventuelt måtte pådra seg i framtiden. Men sørg nå for å jobben sammen og ikke hver for dere. Vi må fortsatt være Manglerud Star Ishockey!

På økonomisiden har vi de siste 2 til 3 årene gått fra et millionunderskudd til et underskudd på bare ca kr 70 000 i 2012. Dette har «kostet» på godt og vondt, men vi har klart det.  

Jeg er også glad for at vi har lyktes med det vi  har gjort på rekrutteringssiden og ser med glede nå  at nesten 90 nye talenter fra 3 år og oppover er på hockeyskolen vår. Det har dessuten vært lagt ned svært mye arbeid i ulike is aktiviteter som hokeycamper, powerskatinger etc som har hatt stor oppslutning og med mange tilfredse deltakere.  Vi har opprettholdt vårt gode rykte på at dette er MS de beste i landet på. Og alt dette har gitt meg ny energi når det har røynet på som verst.

«Ingen Bredde uten Elite». Også på elitesiden har vi gjort mye og tatt enda et av skrittene som er nødvendig for å stabilisere et A-lag i Norsk eliteserie(GET). Her gjenstår det fortsatt et godt stykke arbeid, men jeg er sikker på at de nye ansvarlige treffer de riktige tiltakene framover og som må til for å fullføre planen.

Jeg vil takke alle sammen som har jobbet tett sammen med meg i disse årene. Uten dere hadde dette ikke vært mulig! Tusen takk skal dere ha!

Nå er det på tide å levere over stafettpinnen til andre. Nye mennesker er valgt inn i styre og stell på forrige ukes årsmøte. Jeg vet at de går inn i sin nye rolle full av energi og med vilje til å lykkes. Jeg ønsker dere alle lykke til og intet ville ha gledet meg og klubbens medlemmer mere enn at dere lykkes med de videre planene for klubben.

Årsmøtene i Manglerud Star Ishockey har i forrige uke valgt nye styrer og ledere. Ny styreleder for BREDDE er Per-Erik Ingjerd og for ELITE er Henning Thoresen valgt. Jeg overlater til den nye ledelsen og presentere seg selv ved en senere anledning.

Tusen takk for meg!


Vennlig hilsen
Svein Rokseth
Avtroppende leder/styreleder
Manglerud Star IshockeyPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS