Sesongavslutning i Manglerudhallen

Møt opp til a-lagets to siste kamper i Get-kvalifiseringen.

Oppdatert: (20.3.2012)

Som kjent har Manglerud Star to meget viktige hjemmekamper igjen av årets sesong. Det er viktig at alle gulgrønne supportere fulltallig møter opp og støtter laget, samt skaper en god stemning og ramme rundt de avgjørende kampene. MS har så langt vunnet tre av de første fire kvalkampene, som alle har bydd på spenning til bristepunktet. Fortsatt trenger a-laget din støtte til å sikre de siste poengene de må ha for å fornye kontrakten.

Her er forutsetningene før de siste to kampene:

Torsdag spiller MS mot Comet uten kniven på strupen, men trenger likevel en seier for å sikre seg best mulig utgangspunkt før lørdagens sesongavslutning mot Frisk. Med tre poeng mot Comet vil MS klare seg med to poeng mot Frisk. Skulle Frisk samtidig tape mot Tønsberg torsdag, vil MS kunne klare seg med ett poeng mot Frisk. En ikke ubetydelig forskjell, siden flere av kampene mellom MS og Frisk denne sesongen har endt med poengdeling. Tønsberg kan også bli innblandet i dramaet fortsatt, men det forutsetter at de taper både mot Frisk og Comet. Men den mest intrikate situasjonen som kan oppstå er kanskje denne:

Dersom MS vinner i ordinær tid mot Comet, og Frisk vinner sine to siste kamper i forlengning, vil lagene ligge helt likt både i poeng og innbyrdes. Da vil total målforskjell telle. Det er dermed en fordel for MS å vinne med flest mulig mål mot Comet. Det magiske tallet er 7. Frisk har i øyeblikket 6 plussmål. Vinner Askerlaget de to neste kampene på overtid, noe som er en forutsetning for dette regnestykket, vil de ende opp med 8 plussmål. MS har i øyeblikket 3 plussmål, og må dermed vinne med 7 mål torsdag om de skal være helt sikre med 1 poeng lørdag. Ender lagene likt også i antall plussmål, teller flest scorede mål. Nå er det lite trolig at akkurat denne problemstillingen skal oppstå, og målet er selvsagt å vinne begge kampene.

Men med MS på isen må man alltid forvente dramatikk, så vi gjentar gjerne vår oppfordring. Ta med kuleramme og nervemedisin, legg turen til Manglerudhallen torsdag og lørdag og bli vitne til den mildt sagt spennende avslutningen på årets sesong.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS