MS-Tønsberg 3-4

(1-1, 1-1, 1-2)

Oppdatert: (08.3.2012)

Det ble en spennende og dramatisk start på kvaliken, med jevne oppgjør både på Manglerud og i Halden. MS har fortsatt fem spillere på skadelisten, men i kveldens kamp var blant andre Raimond Hesler tilbake. Han åpnet ballet med scoring allerede etter snaue to minutter, og MS hadde fått en god start. Hjemmelaget fortsatte å dominere i den første perioden, og spilte flere ganger i power play. Men spillerne ble for stillestående, og Tønsberg forsvarte seg godt. Og da det ble gjestenes tur til å spille i overtall var de effektive, og kvitterte til 1-1 før pause.

Som ofte i kvalifiseringskamper bruker førstedivisjonslagene en periode før tempoforskjellen jevnes ut, det skjedde også her. Og i andre periode var Tønsberg ikke bare på høyden, de hadde til tider MS skikkelig på defensiven. På sett og vis passet det nesten MS bedre enn å føre kampen, og snaue åtte minutter ut i perioden kom Christian Thinn gjennom på en kontring og klinket inn 2-1 til MS. Akkurat da var ledelsen flatterende, men den kunne fort holdt perioden ut om ikke et sleivpass like før pause hadde ført til ny balanse i regnskapet.

Tre minutter ut i tredje periode var Christoffer Heiberg på pletten og sendte MS i ledelsen for tredje gang i kampen. Da så det ut som man kunne slippe med skrekken, men Tønsberg hadde absolutt ikke gitt opp kampen. Ni minutter ut i perioden utlignet de på nytt, og med bare 3.18 igjen på klokka fikk en Tønsbergspiller stå alene foran Søberg og sette inn den avgjørende pucken. På ingen måte en ufortjent seier til gjestene, selv om kampen kunne ha vippet begge veier. Tønsberg har flyt etter en lang sesong i medgang, MS har det motsatte. Det blir ofte utslagsgivende i slike kamper.

MS fikk en litt skjev start på kvaliken, men etter kveldens runde er alt likevel helt åpent. Også Frisk slet i åpningskampen, og var nær ved å gå poengløse fra kampen mot Comet. Men i sluttminuttene snudde det, og Askerlaget fikk til slutt med seg to poeng etter seier på straffer. For MS blir det nå særdeles viktig å få med seg alle tre poengene fra Halden på lørdag. Vi oppfordrer alle MS-supportere til å ta turen nedover mot grensen og støtte laget videre i det som kan bli den jevneste kvaliken på lang tid.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS