MS-Sparta 2-3

(0-1, 2-0, 0-2)

Oppdatert: (25.2.2012)

MS hadde lite annet enn æren å spille for i kveldens kamp, men det utviklet seg likevel til en spennende forestilling der gutta kjempet om poeng til siste slutt. Gjestene dominerte oppskriftsmessig i første periode, og fikk fire ganger muligheten i power play. Kun ved ett av forsøkene maktet de å overliste en opplagt Steffen Søberg. Utover i andre periode ble Spartadominansen enda større, men Søberg sto til tider som en levende vegg. Og midt i en god Spartaperiode kom et godt MS-bytt, det var nok til at Martin Ytterstad kunne lempe inn utligningsmålet litt over halveis i kampen. Etter dette fikk MS blod på tann. Fem minutter senere spilte Ytterstad frem Robin Johansson, som fra skrått hold klinket inn ledermålet. Ut fra spill og sjanser i de to første periodene en flatterende MS-ledelse, men innsatsen var det ingenting å si på.

Noen minutter ut i tredje periode fikk MS en gylden mulighet til å punktere i spill 5 mot 3. Laget spilte seg til store målsjanser, men var dessverre ikke like effektive som i midtperioden. Isteden ble det Sparta som utnyttet spill 5 mot 4 like etterpå, og det var balanse i regnskapet igjen. På dette tidspunktet var det faktisk det første ordentlige skuddet sarpingene kom til i tredje periode. Da var nærmere ni minutter spilt av perioden. Tre minutter senere var gjestene i føring igjen, og den ledelsen beholdt de kampen ut. I sluttminuttet tok MS ut målvakten, uten å komme til store muligheter. Det gjorde derimot Sparta, som flere ganger hadde fri bane til å sette pucken i tomt bur. Men de bommet hver gang, på mer eller mindre spektakulært vis. Dermed endte kampen med en knepen 3-2-seier til Sparta.

Med fortsatt lang skadeliste og lite å spille for, leverte MS en godkjent prestasjon i dag. Steffen Søberg holdt laget inne i kampen lenge, og de øvrige spillerne kviknet voldsomt til etter hvert som de øynet muligheten for poeng. Det holdt ikke helt inn i dag, men først med tre sekunder igjen på tavla våget Spartaspillerne å heve slitne armer i været.

MS har nå en siste mulighet igjen til å ta poeng i årets GET-liga. Den siste kampen spilles borte mot serievinner Stavanger Oilers førstkommende torsdag.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
20

Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 991 54 179
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no

Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS