MS-Stjernen 4-1

(1-1, 2-0, 1-0)

Oppdatert: (17.9.2011)

Kveldens kamp var meget viktig for begge lagene, da MS med seier ville komme ajour, mens Stjernen på sin side hadde muligheten til å stikke fra med 6 poeng. Fredrikstadlaget hadde så langt overrasket med seier over Lillehammer og knepent tap mot VIF. Det var også Stjernen som kom best i gang i kveld, midtveis i første periode gikk gjestene opp i 1-0-ledelse i power play. MS forsto raskt alvoret, skrudde opp tempoet flere hakk og skapte flere store målsjanser. Joacim Sundelius utlignet 4 minutter før pause, etter å ha bommet  på en minst like stor sjanse like før. "Sudden" ble assistert av Mats Knutsen og Fredrik Løvdahl, og denne rekka skapte mye i kveld.

I andre periode var det amerikanernes tur til å vise seg frem. Jason Lawrence spilte frem Kory Falite, som stakk gjennom på kanten og sendte MS i føring etter en særdeles frekk og elegant avslutning mot Pål Grotnes. Da var det kun spilt 20 sekunder av andre periode, og nå var MS virkelig i støtet. Etter snaue 9 minutter var det Korys tur til å spille frem lagkameraten, og Jason Lawrence kunne sette pucken bak en helt utspilt Grotnes. MS fikk så muligheten til å punktere kampen i spill 5 mot 3, men uten å lykkes. Igjen ble det skapt store målsjanser, men uttellingen uteble. Stjernen skapte ikke mye i denne perioden, men kunne bragt mer spenning inn i kampen da de plutselig ble servert en gedigen dobbeltsjanse. Men Kenneth Sørli Eriksen i MS-målet ryddet opp på mesterlig vis.

I tredje periode var MS tydelig slitne etter å ha akselerert tempoet tidligere i kampen. Det ble en del lange bytt av spillere som tidvis slet med å slå en pasning mer enn et par meter bortover isen. Heldigvis så det ut til at begge lagene var noenlunde jevnslitne. Stjernen prøvde, men så ikke helt ut til å ha troen. I sluttsekundene trakk de ut Grotnes, og Jason Lawrence kunne endelig punktere i tomt mål. 3 meget viktige poeng var i boks for MS, gutta spilte på seg selvtillit og unngikk å komme på etterskudd på tabellen. Spesielt i andre periode viste laget meget fine takter, selv om det tidvis ble spilt på små marginer med litt mye tut og kjør.

Førstkommende tirsdag er det TV-kamp i Manglerudhallen. Da kommer et forsterket VIF på besøk, de er utvilsomt revansjesugne etter to tap mot MS i treningskampene. Vi oppfordrer alle til å møte i Manglerudhallen og skape en best mulig stemning og ramme rundt denne kampen.
Print artikkel Skriv ut artikkelen
1

Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS