MS-Grüner 3-7 (1-2, 2-5, 0-0)

MS-kollaps i midtperioden ga nytt tap mot Grüner.

Ved LS
Oppdatert: (24.11.2007)

MS har hatt et Grünerkompleks de to siste sesongene, og de klarte ikke å bryte forbannelsen i kveld heller. Gjestene ledet fortjent 2-1 etter første periode, og i starten av den andre raknet det for de grønne. Gjestene scoret tre kjappe på under to minutter, og på 1-5 byttet MS målvakt. Men heller ikke Milavski fikk noen enkel start, da MS pådro seg den ene utvisningen etter den andre. Grüner fulgte opp med to scoringer i power play, og kampen var i ferd med å se like katastrofal ut som den forrige hjemmekampen mot Furuset. Heldigvis klarte gutta å rette opp inntrykket noe, de siste fem minuttene av midtperioden ble det satt inn en offensiv som ga to reduseringsmål. En tredje puck var også over mållinjen omtrent samtidig med at sirenen lød, men scoringen ble (trolig korrekt) annullert.

I tredje periode var det Grüner sin tur til å få underkjent en scoring (offside i målgården). MS gjorde ellers noen frenetiske forsøk på å komme inn i kampen igjen, og det taler i hvert fall til guttas fordel at de aldri lot resignasjonen råde. Men det ble likevel noe litt for krampaktig over spillet, og en solid Mats Johansen i Grünermålet sørget for at MS ikke kom nærmere i målprotokollen. Totalt sett var MS alt for ujevne i prestasjonene i kveld. Rekka med Erik Wallace og canadierne Sakaluk og Stewart viste glimtvis potensiale, uten å på noen måte fremstå som frelsere. Flere juniorer fikk istid utover i kampen, og her utmerket Joacim Sundelius seg positivt med mål og assist.  Ellers kom Peter Andersen på scoringslista også i kveld, han kunne notere mål nr. 25 for sesongen.

Poenghøsten mot de antatt beste lagene har ikke vært som ønsket for MS, og avstanden til topplagene i divisjonen begynner å bli stor. Neste sjanse til å bedre situasjonen kommer førstkommende onsdag, da står sesongens første møte med Kongsvinger for tur.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS