Intervju med Martin Hansen

Mshockey.no har tatt en nettprat med lagkapteinen i MS.

Oppdatert: (29.9.2010)MS har hatt en noe strevsom sesongstart med få spillere tilgjengelig og "alle mann" i forsvar. Vi spurte lagkapteinen hvordan det reduserte mannskapet og usikkerheten rundt enkeltspillere har påvirket moralen i laget?

- Moralen i laget har vært litt på vei ned de siste ukene, men har fått en stor oppgang etter at det ble klart med de nye spillerne. Dette synes veldig godt på treningene, som denne uka har vært langt bedre.

Hva tror du om årets sesong når alle spillere er på plass? Hvilke lag blir våre viktigste konkurrenter?
 
- Jeg tror vi har et sterkt lag, som fort kan ligne litt på det vi hadde i fjor. Tom blir nok en utpreget målgjører, mens resten av laget kommer til å jobbe knallhardt og ta det vi får. Jeg tror Lørenskog, LIK, VIF, Sparta og Oilers kommer til å ta topp 5 i år. Så må vi kjempe med Stjernen, Sil, Rosenborg og Frisk/Asker om sluttspillplassene. Noe jeg tror vi klarer.

Martin er nå å se i Manglerudhallen også på dagtid, og forteller at han trives godt i sin nye jobb på MS-kontoret.

- Jeg er nå ansatt av Henning Thoresen gjennom Norway Capital Group og skal hjelpe MS Hockey på markedssiden. Både med sponsorer og med å trekke flere folk til hallen. Dette er en morsom jobb som er like spennende som den er vanskelig. Mye potensiale i Oslo by, må bare finne de riktige menneskene å snakke med. Men det er jeg helt sikker på at vi finner etter hvert. Ingen jeg har pratet med så langt har vært negative.

På Facebook har både fans, med- og motspillere av Martin meldt seg inn i gruppen "Hansen på landsen". Martin er selv medlem, og vi spurte ham om denne gruppen snart vil få sitt ønske oppfylt?

- Hansen på landsen er en hyggelig Facebook-gruppe som jeg selv er medlem i. Syntes med fjorårssesongen at jeg burde blitt vurdert, men det er mange gode unggutter i landet nå. Manglerud Star og jeg selv har hatt en meget tung start på sesongen, så det må nok komme noen veldig bra kamper snart om noen av oss skal bli vurdert. Men helt klart en drøm for meg å få en landskamp til.

Hvorfor produserer MS så mange hockeytalenter, og hvordan skal vi klare å holde på dem i fremtiden?

-MS hockey produserer mange gode hockeytalenter fordi vi har en bra treningskultur i ung alder, trenerne som har de yngste har vært på meget høyt nivå alle sammen og vet hva som skal til. De gode i klubben får også sjansen til å spille på noen nivåer høyere enn de egentlig skal, noe som gjør at utviklingen kommer fortere. For å holde på spillerne i fremtiden må vi nok få ryddet opp i administrasjonen slik at det er bra forhold her. De små tingene som blir lovet, må vi som klubb overholde. Vi jobber nå med skoleprogrammer for unggutta når de er ferdige på videregående skole, vi har kontakter på BI og andre skoler som gjør det mulig å satse på hockey og skole, dette tror jeg vi kan dra nytte av om noen år. Tror også at vi må satse knallhardt på de 4-5 største talentene, istedenfor å satse hardt på 10 stykker. Da vil de 4-5 utvikle seg mye mer, mens de siste 5 må kjempe enda hardere for å få være med. De siste årene har vi tatt opp litt for mange tror jeg, slik at vi ikke får den utviklingen vi vil ha.

Kommer MS noen gang til å ta sin tredje "bøtte"?

-Jeg tror MS Hockey kan vinne NM igjen. Jeg trodde ikke det for 4 år siden, men etter å ha sett hva Abbotts gjorde i Asker tror jeg nå at alt er mulig. Målet til MS er vel 2015-2016 sesongen, og det tror jeg kan gå. Men veldig mye skal gjøres riktig, og man må ha en stor bøtte med flaks. Eneste som er usikkert er om jeg spiller til 2016 :-)

Mshockey.no takker Martin Hansen for nettpraten, og krysser fingre for at han er tilstede når bøtta skal løftes om noen ganske få år :-)
Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS