A-laget tar form

En liten oppdatering fra a-laget foran sesongen.

Oppdatert: (11.7.2010)

Sommerferien har senket seg over A-lagets barmarkstrening og gruppen har hatt en meget god treningsperiode. Treningsiveren har vært stor og vi mener at vi er like godt forberedt til å kjempe om poengene som vi var i forrige sesong. Treningsgruppen har vesentlig bestått av de norske spillerne som spilte for laget i fjor, unntatt Stian Carlsen og Mats Frøshaug, som begge har gått til Lørenskog. Til gjengjeld har vi bl a fått Lasse Hammerstad, som slutter seg til laget etter sommerferien.

Klubben har signert kontrakt med flere andre spillere som vil bli offentliggjort utover sommeren, når laget som helhet tar endelig form.

Vi er i god dialog med noen av de utenlandske spillerne fra forrige sessong, og noen av dem dukker nok opp igjen på laget. I tillegg er det jobbet iherdig med kartlegging av nye utenlandske spillere, og her har vi noen nye spennende profiler nærmest klare.

Som den talentfabrikken vi er kjent som, har vi selvfølgelig også våre egne unge talenter med på laget.

Klubbens sportslige og organisasjonsmessige målsettinger ligger fortsatt fast, hvor vi skal ta steg for steg mot 2015. For kommende sesong vil det bety at vi skal jobbe med å stabilisere oss i Get-ligaen og dermed kunne ta poeng fra alle.

Lisens og økonomi

Vi jobber også aktivt inn mot NIHF i forbindelse med lisenssøknaden. Vi har god dialog og har bl a  levert ytterligere dokumentasjon knyttet til finansieringen av kommende sesong. Vi er i sluttfasen på dette, nå og vi mener at vi nå har planer med hold i og som kan gi oss lisens for kommende sesong.

Ha en riktig god sommer alle sammen :-)

Mvh Svein Rokseth
IL Manglerud Star ishockey
styrelederPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS