Kjære venn av MS Hockey

Kan du hjelpe oss å redde MS Hockey.

Ved MR
Oppdatert: (04.6.2010)

Vi iverksetter nå en kampanje som skal hjelpe MS Hockey å komme over en kortfristig likviditetskneik. Det jobbes samtidig med modeller og partnere slik at MS Hockey skal kunne stå på flere ben enn tilskuere til GET ligakamper, TV-avtale og gaver fra oven.

MS Hockey er en av få klubber i Norge som opprettholder aktiviteter, rekrutterer og utvikler spillere i alle klasser. Dette arbeidet gjør at MS Hockey tar NM titler i aldersbestemte klasser år etter år, leverer spillere til aldersbestemte landslag, norske klubblag i Get ligaen og utenlandske klubber. Man kan si at MS Hockey er en rød tråd i norsk ishockey.

Likevel står MS Hockey igjen uten en tråd og i motsetning til den berømmelige keiserens klesdrakt, er dette en tung bør å bære for en liten klubb på Manglerud i Oslo.

Derfor ser MS Hockey seg nødt til å be om din støtte, slik at aktivitetene opprettholdes. Det er ingen klubb i Oslo som står klar til å overta hvis MS Hockey skulle falle fra. Tvert om har hederlige klubber med lange tradisjoner  godt dukken i løpet av de to-tre siste årene. Mye på grunn av Oslos demografi, men også på grunn av manglende rekrutteringsstrategi, mediastrategi og oppslutning i nærmiljøet.

Vi setter pris på din hjelp og støtte. Med ett bidrag over giro eller SMS til MS Hockey er du med på direktehjelp til MS Hockey i en vanskelig situasjon. Men også grasrotandelen er et viktig hjelpemiddel for å kanalisere støtte til MS Hockey. Dette er helt gratis for folk med spillerkort og budsjett for Lotto, Viking Lotto og Joker.

MS Hockey takker for din støtte og forståelse.

Vedlegg:
Grasrotandelen

Hjelp

Med vennlig hilsen
Jakob
Daglig leder i MS Hockey

 

 Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS